3423 zenekar 12355 letölthető zene
alapértelmezett kép
Bemutatkozás
A STATION annak idején (uszkve 1997 nyarán) azért állt össze, hogy U2 dalokkal szórakoztassa magát és a közönséget. A zenekart a jelenlegi frontember Csákvári Lackó és testvére Gaben verbúválta össze. Ők azelőt mindenféle frincfranc zenekarban dzsanóztak, még Roy és Ádámos Ádival is. Ez még a diszkó korszakban volt, bár ez nekik inkább a lovagpogós korszak volt. Laca egyébként még a nagy, Fridi vezette tehetségkutató vörsenyen is döntős lett "Csavargó lány" címú dalával. Ezt azóta sem hallottuk, de majd ha előkerül a válogatáskazetta, jusztis felrakjuk :) Nu, de ne kalandozzunk mán el a pun háborúkig, STATION megalakult, első körben 5 taggal. Ez a felállás évekig elklubbozgatott, rendezett 98-ban egy nagyobb U2 estet az E-klubban neves felépőkkel, trabanttal, kiskutyafülével; előzenekaroskodott Demjén előtt és kapott egy-két nagyobb pofont a zenei élettől! Példuál, hogy azóta sincs kiadott lemez! Mert hogy nem csak U2-t nyomat a zenekar ám! A kezdetektől fogva írogatja Lackó a saját szerzeményeket, amiket aztán a zenekarral jól összerak, meghangszerel, és örülnek neki! De a rajongók is, meg mindenki, de mégsincs lemez! S nemazért mer szarok a dalok! Azt lássa meg a rendőrség! Diccs pénz a zenekar meg alapból csóró és szerencsétlen :) Viszont van remekbe szabott manager, kitartás és ígéretek neves kiadóktól! Jó úton járunk! Hinnye, ennyire optimista mondat még sosem hangzott el tőlünk :)

2001-től új korszak (talán az harmadik) kezdődött a STATION történelemben! A volt zenésztársak LeMondtak posztjukról és jött az új generáció! A rajongóból elő avanzsált LeMon elkezdte pengetni a mély húrokat, de 2 évig még elfogyasztott pár dobost a banda. Közben a Pecsában U2 kluboskodott és tehetségkutatókat nyert imitt-amott. Aztán 2003-ban kialakult a jelenlegi, s tán végleges felállás Viktor fukin' 4 fingers személyével! Azóta még nagyobb hangsúlyt fektet a zenekar az koncertekre, s végre úgy szólalnak meg a dalok élőben ahogy kell! Némelyik koncert után úgy jönnek oda az emberek, hogy "Uhh, ez odabaszott!" vagy a "Vissza!" fonéma telitorkos ismételgetésével bíztassa a zenekart a ráadás elkezdésére! Folyamatosan bővül a repertoár mind saját mind U2 szerzemények terén, báár tudjuk, el kéne már szakadni a jututól! Tudjuk! Amíg nem vagyunk képesek megtölteni a BS-t, kénytelenek vagyunk a nagyok vállán felkapaszkodni, s eladni magunkat az ő nevükkel! De már dolgozunk az ügyön! Hiszen ezért is készült el a "Tér és Idő" című dalra egy úberfasza videóklip Görög Zitabébi és Bonóbácsi főszereplésével, melyet a LeMonka készített diplomafilm gyanánt. Zita cukivolt a forgatáson, Bonó úgyszintén! A U2-hoz amúgy a zenekar 2004 májusában utazott ki Dublinba barátaival, s egy hétig ez a 10 magyar uralta az Ír fővárost! Megmutattuk nekik milyen is Feri papó pálinkája, hány Guinnesst képes egy emberi test befogadni, hogy kell modell lányoknak magyar nyevleckét adni, s éjszaka főuton fókázni... Nem hiába lett a STATION Bonó kedvenc zenekara :) 2005 májusában Gaben távozott a zenekarból, és rövid keresgélés után új gitáros lépett a megüresedett posztra. Simon Dávid lett a csapat új üdvöskéje. A jövő még mindig ködös számunkra, viszont új lendületet kaptunk, és ez bíztató!

 
Albumok
Hírek

2007. április 1. 23:00

U2 EST A GÖDÖR KLUBBAN!

A U2 körül mindig történik valami, és hosszú pályafutásuknak köszönhetõen sok mindennek lehet évfordulója, így nem nehéz apropót találni ahhoz, hogy egy különleges rendezvény szervezõdjön köréjük. Idén például 20 éves a legendás The Joshua Tree album, és a napokban lovaggá ütötték Bono-t, a zenekar... Tovább

Utoljára frissítve: 2012-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: ALTER
Stílus: Alternatív
Alapítva: 1997
Rajongók: 6 fő
Megtekintve: 8405
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Csákvári László » ének, gitár
Dobos Viktor » dob :)
LeMon » basszusgitár, vokál, sampler
Simon Dávid » gitár
A zenekar szerkesztői: lemon_vox
Rajongók
abogi Csákvári László karl boro MyAdmin Teknokol virus666
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky