3428 zenekar 12453 letölthető zene

Propeller Band » Zenekar | Albumok | Fórum | Blog

album
Bemutatkozás
1979-ben kezdődött, mikor is megszületett annak lehetősége, hogy egyáltalán legyünk.
E rövid kitérő után eltelt néhány zenéléssel töltött év, melynek ecsetelésével nem fárasztunk senkit, továbbá lehetőséget adunk a kutatói vénákkal rendelkező rajongóknak, arra, hogy ezen évek rejtelmeit maguk tárják fel, és élvezzék sikerét.
A magyar zenei élet természetesen mindent megtett, ahhoz, hogy ne lássunk perspektívát a zenélésben, de mint látszik, ez teljes mértékben nem sikerült.


A legenda

Mint szinte minden az életben ez is egy barátsággal kezdődött. A legenda szerint a basszusgitáros Kelló Balázs, akinek a zenélés mellett van tisztességes foglalkozása is, mint közlekedésmérnök, egy iskolába járt a gitárossal Vető Péterrel, aki szintén nem a zenélésből él, s mellesleg formatervező iparművész. A cseperedés folytán volt néhány zenekaruk, s így eljővén a 2005-ös esztendő, amikor is előző zenekaruk dobosa világkörüli útra indult, mert elcsábította egy mexikói menyecske, új zenekar alapításán kezdték törni a fejüket.
Mivel a gitáros sok helyen megfordult, a véletlenek szerencsés egybeesése során összeismerkedett a dobossal Sólyom Attiláva, aki hogy, hogy nem szintén tisztességes módon keresi kenyerét, mint bútorasztalos.
A próbák elkezdtével mindjárt szembetűnő volt az összhang, s a szimpátia, Így hát kezdtek megfoganni a csemeték, s mindjárt pöccintettek maguk elé egy akadályt, melyet koncepciónak hívnak. Ennek lényege, hogy a szórakozni vágyó közönség mivel rendszerint a TV előtt rohad, s ha netán arra vetemedne, hogy élőzene hallgatásával múlatssa az időt, akkor kapjon valami pozitív kisugárzást, életörömet a színpadról. Ehhez tartván magukat a viszonylag könnyen szavakba és zenébe önthető önsajnáló műbánat kategóriájú zeneteremtést szándékosan kerülik.
A koncepció többi része meg titkot képez, de remélhetőleg, hamarosan ez is érzékelhető lesz a zenekar koncertjein.  
Albumok és Videók
Hírek

2008. július 17. 14:47

Kész az album, és ingyenesen letölthető!

Végre-valahára elkészült első nagylemezünk, mely ingyenesen letölthető weboldalunkról! Az albumon közreműködik Jamie Winchester, Varga Livius, Romhányi Áron és Kiss Dala Péter is!
Legközelebb az EFOTT fesztiválon játszunk, július 19-én szombaton, 19:30-tól.
Tovább

Utoljára frissítve: 2011-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Funk-rock
Alapítva: 2005
Rajongók: 7 fő
Megtekintve: 9996
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Kelló Balázs » basszusgitár,vokál
Sólyom Attila » dob,vokál
Vető Péter » gitár, ének
A zenekar szerkesztői: propeller
Rajongók
MyAdmin propeller The_Sufferer virus666
Hozzászólások
Janis Pub 2012. márc.. 21.  10:25 1
Sziasztok zenekarok! Ez a reg a Janis Pub nevében lett létrehozva. Egy Karaoke és Music Pub vagyunk a Kálvin téren Budapesten. Részletes infok www.janispub.hu oldalon találhatóak a pubról....
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky