3428 zenekar 12455 letölthető zene
alapértelmezett kép
Bemutatkozás
Biográfia

A zenekar 1990 környékén alakult, haveri társaságból, Ózdon.
Kezdetben a "lightosabb" thrash metal vonalán haladtunk, és ahogy múltak az évek, úgy váltunk egyre dallamosabbá, kezdett zenekar mai Metal'N'Roll arculata kialakulni.A '90-es években tipikus magyarországi rockzenekari életet szenvedtük: nem volt pénzünk, silány minoségű hangszereken játszottunk, ráadásul tagcserék is zavarták - basszus és dob fronton - a folyamatos munkát.A dalokat persze kitartóan írtuk, demókat is készítettünk, de igazából csak saját részre, a fejlődés érdekében.
Mivel a trió nem tudott haladni egyről a kettore, ezért alapítója - énekes-gitáros - Szász Péter lehetőséget kihasználva, 1998 novemberében az Egyesült Államokba ment dolgozni, hogy hazatérve majd egy jobb, megalapozottabb életet, zenei jövőt tudjon kialakítani.
Lényegében 2001 végén fogtunk újra hangszert, és mentünk le a próbaterembe. 2002 tavaszán a szolnoki denevér stúdióba vonultunk, hogy demo-t készítsünk az "úgy fáj" címü dalra, amit a közönség, és a szakma is pozitívan fogadott. Ez adta meg a lökést hogy nekilássunk az első lemez elkészítésének is.
2004 tavaszán így ismét Szolnok felé vettük az irányt, hogy Töfi segítségével rögzítsük az első lemezt - Földlakó Ember címmel, amely tulajdonképpen '97-2004 legjobb Morass dalait üvölteti.
MHH ezt írta: "A MORASS ez év ismeretlenből felbukkant meglepetése".
Az ALBUM silány 990 Ft+Ptg utánvétellel megrendelhető, akár SMS-ben is!!! 20/993-9308. Néved, címed küld el. Győriek, vagy aki úgy gondolja személyesen is átveheti. GOTTA GET SOME ACTION!
 
Albumok és Videók
Hírek

2005. február 6. 22:35

Fellépés ügyben:20/993-9308

... Tovább

Utoljára frissítve: 2008-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Metal
Alapítva: 1990
Rajongók: 2 fő
Megtekintve: 5571
Város: Győr
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Berki "Palkó" Pál » Dob
Horváth "Csabka" Csaba » Basszusgitár
Szász "Szaszon" Péter » Ének-Gitár
A zenekar szerkesztői: szaszon
Rajongók
Poma55
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky