3428 zenekar 12453 letölthető zene

Kozma Orsi Quartet

új album
Bemutatkozás
Zenekari biográfia:
A Kozma Orsi Quartet 2008-ban alakult,és az abban az évben megjelenő"Hide and seek" című első lemezük rögtön Fonogram-jelölt lett.Legutóbb elnyerték a Fringe Pécs 2010 szakmai díját,október 6-án megjelent első albumuk Japánban ,terveik szerint év végéig Angliában is.Új lemezük,az Embrace 2010.október 21-én látott napvilágot,melyen a világhírű szaxofonos,Tony Lakatos közreműködik.A vokális jazz műfajába sorolható zenekar koncertjein szívesen kísérletezik,zenéjükben a jazz-rock,a klasszikus ,és a popzene elemei keverednek.Reperotárjukat főleg a Quartet saját szerzeményei alkotják,amelyet az angol és magyar nyelvű ének tesz teljessé.
A zenekar tagjai a magyar jazz élet kiemelkedő muzsikusai,akiknek célkitűzése,hogy itthon és külföldön színvonalasan képviseljék a magyar zenét,a magyar jazzt.

A Kozma Orsi Quartet tagjai:

Kozma Orsi-ének
A Jazz+Az és a Cotton Club Singers énekeseként ismerték és szerették meg,színházi munkái mellett vendégeskedett többek között a 9:30 Collective,és Presser Gábor lemezén.2007-től szólóban, illetve a Quartettel koncertezik.
Cseke Gábor –zongora
A pécsi születésú zongorista ,zeneszerző többek között a MAO,Sramkó János, Horgas Eszter zenekaraiban is részt vesz, mindemellett tanít a kőbányai zeneiskolában,és állandó zongorakísérője a Magyar Rádió jazzversenyeinek.
Hárs Viktor-bőgő
Az egyik legfoglalkoztatottabb bőgős,basszusgitáros,zeneszerző és szövegíró saját zenekarán(HársHegyBand)kívül a MAO,Babos Project Special,Horgas Eszter és Fekete-Kovács Kornél Quintet zenekarokat.Sok külföldi és magyar sztárral dolgozott,pl:Al Jarreau,Trilok Gurtu,Peter Ersikne,Al Di Meola,vagy Hobo.
Pusztai Csaba-dobok
A ceglédi születésű dobos ugyancsak a legelismertebb zenészek közé tartozik,olyan sztárokkal dolgozott együtt,mint Peter Erskine,Dave LiebmanJohnny griffin,Vince Mendoza,Kenny Werner,Butch Lacy,Péter Eötvös,Horváth Kornél,Dés László,Malek Andrea,Presser Gábor és Horgas Eszter...

www.kozmaorsi.hu

Management:Bosnyák Ilona
www.sambosi.hu  
Albumok
Embrace (2010)
Hírek

2011. augusztus 1. 13:26

14.Sambosi-Törley Jazzfesztivál!Tony Lakatos, Sárik Péter Trió és Kozma Orsi Quartet

14. SAMBOSI- TÖRLEY JAZZFESZTIVÁL 2011.
HŰVÖS/ ESŐS IDŐ ESETÉN IS MEGTARTJUK A FESZTIVÁLT, UGYANAKKOR, UGYANOTT! A KONCERTHELYSZIN FEDETT!!!!!
A KIÁLLÍTÁS A KONCERTNAPOKON 16 órátol megtekinthető....
ÚJ HELYSZÍNEN A FESZTIVÁL!!!
2 napos bérlet : 3.000 FT
Törley Pezsgőpincészet –... Tovább

Utoljára frissítve: 2011-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: JAZZ
Stílus: vokális jazz
Alapítva: 2008
Rajongók: 2 fő
Megtekintve: 5626
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Cseke Gábor » zongora
Hárs Viktor » bőgő
Kozma Orsi » ének
Pusztai Csaba » dob
A zenekar szerkesztői: Kozma Orsi
Rajongók
MyAdmin Timeless Jazz Band
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky