3428 zenekar 12456 letölthető zene
HORDA
Bemutatkozás
A Horda zenekart az Akela felbomlását követően Pavelka Gyula alapította.
Az akkori felállás igen sikeresen debütált az Aquarium stúdióban készült demoval, és mutatkozott be a 2000 évi Sziget feszten a szakma és a nagyközönség nagy érdeklődése közepette több bulin is, ám egy tragikus esemény totál padlóra tette a bandát.Konkrétan kiraboltak bennünket. Hangszer és cucc nélkül működésképtelenné váltunk.A kétségbeesettség és a tehetetlenség szülte konfliktusok gyorsan elvégezték a piszkos munkát, a tagok szép lassan köddé váltak, de mára a Horda ismét csatasorba állítható.
Hosszú és viszontagságos idő után sikerült olyan arcokat összehozni, akik nem lacafacázni, hanem zúzni akarnak. Sok olyan fazon megtalált ezidőtátjt minket, akiknek nem kellett volna bizalmat szavazni, így jól beszopattak azok is, de újra és újra nekivágtunk a zenésztárskeresésnek, nem hiába. Nos, hát ne hátra nézzünk (mert az randa látvány), hanem előre.

A Horda jelenlegi felállása (b-j) :Bálint Richárd- dob2 Honfi Gábor- ritmusgitár Höflinger Tamás- ének Pavelka Gyula- szólógitár Metzger Dávid- dob Acsády Soma- basszusgitár .


A dalokat hazánk táján magyarul, külhonban angolul nyomjuk,de ha a bulin kéritek, itthon is odabiggyesztünk egyet-kettőt angolul, hogy a kecskét is megegyük és a káposztát is.:)

Nagyon várunk benneteket a bulikon, hogy megmutassuk mi fán terem a rézangyala, és ahol a Horda, ott még mindig törik a borda!!!
 
Albumok és Videók
Hírek

2008. augusztus 4. 20:44

Héhéjjj Ősz!!!

Nah szóval augusztus végén stúdióba vonul zenekarunk, hogy rögzítse első albumát, amelyet egy lemezbemutató-turné követ ahol igyekszunk mindenhova eljutni és aprítani egy picinykét höhö. Első klipünk ( Leveszem A Kezem Rólad c.) látható már a zenei csatornákon - persze főidőben britni és két vagy... Tovább

Utoljára frissítve: 2008-08-04Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Metal
Alapítva: 1998
Rajongók: 9 fő
Megtekintve: 14127
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Acsády Soma » basszusgitár
Bálint Richárd » dob
Höflinger Tamás » ének
Honfi Gábor » gitár
Metzger Dávid » dob
Pavelka Gyula » gitár
A zenekar szerkesztői: Hordamusic
Rajongók
aninoka chino81 csillalilla Ria... RockerRobi Svado
Hozzászólások
Svado 2008. okt. 7.  17:51 1
Ez igen! Grat!

Gyertek Győrbe zúzni. Utána összeszedik a munkások a romokat!
Üdv!
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky