3423 zenekar 12355 letölthető zene

Fontolva Haladók

alapértelmezett kép
Bemutatkozás
A Fontolva Haladók zenekar 2004 márciusában alakult. Megannyi koncert és tagcsere után vált véglegessé a jelenlegi formáció.
Számaink pop, rock, atlernatív, és néhol jazz elemekbôl építkeznek, leginkább Kata, Dávid és Robi ötleteibôl kiindulva. Dalszövegeinket többnyire angol, és magyar nyelven írjuk, de ez alól van kivétel (pl. olasz).
Koncertr?l koncertre egyre többen követik az együttest; a „FoHa keménymag” már végigtáncolta többek között a Rézmál kávézóban, a Rocktogonban és az Alcatrazban tartott koncertjeinket. Idén májusban jelent meg els? demó lemezünk Utánad is van élet címmel, ennek folytatásaképpen fog megjelenni 2007 februárjában a második.
Repertoárunkban saját dalaink mellett állandó szerepet kap valamely mai magyar zenekar egy-egy számának feldolgozása, pl. Kispál és a Borz, Hiperkarma illetve Jamie Winchester számok.  
Hírek

2008. január 27. 19:02

Január 23. az egész After tőlünk zengett! A közönség tombolva énekelte a dalszövegeket, a koncert végén pedig sor alakult ki az új lemez dedikálásáért!

Január 23. az egész After tőlünk zengett! A közönség tombolva énekelte a dalszövegeket, a koncert végén pedig sor alakult ki az új lemez dedikálásáért!
Köszönjük mindenkinek, aki ott volt! Febr. 9. Rézmál!!! Tovább

Utoljára frissítve: 2008-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Alternatív Rock
Alapítva: 2004
Rajongók: 2 fő
Megtekintve: 7248
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Györi Ferenc » Dob
Molnár Gergely Dávid » szintetizátor, vokál
Molnár Kata Orsolya » ének, gitár
Nagy Róbert » gitár
Tóth Krisztián » Basszusgitár
Várfalvi Ádám » Gitár, ének
A zenekar szerkesztői: foha
Rajongók
Hozzászólások
rockopera 2008. dec.. 20.  18:00 1
Sziasztok! Ha volna kedvetek egy rockoperához zenét szerezni,jelezzétek a válaszban és küldöm a szövegkönyvet,és persze minden más infót,ami érdekel Titeket a művel kapcsolatban.. cimem:...
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky