3423 zenekar 12355 letölthető zene

Darktempered

alapértelmezett kép
Bemutatkozás
A miskolci zenekart Mester Róbert (dobok; Nervekiller, ex-Neural Booster stb.) és Klein Péter (gitár; the Quintessence, Dead Monuments stb.) alapították 2006 tavaszán. A cél black metal zene volt, a műfajt kísérő konnotációk mellőzésével. Lerch Péter (basszusgitár; Fetish) és Banka Roland (ének; ex-Cerebral Lesion) belépésével azonban tágult a stíluspaletta: crushcore ill. death metal, sőt, punk/HC elemeket sem nélkülöző dalok születtek; az egyéni színekkel (és gitárszintetizátorral) kevert stílust ma valamiféle "black grind"-ként lehetne definiálni. Az anyaműfajok kliséit ironizálva felhasználó, néhol elmerülős, de néhol parodisztikus szövegek, valamint a külsőségek is a társaság zenei elképzeléseinek pózmentes megvalósítására való törekvését demonstrálják.

Az első koncert december 6-án, Miskolcon zajlott, azóta a zenekar folyamatosan járja az ország keleti felét, és szívesen megy bárhová játszani. 2007 áprilisában részt vett a Tavaszi Diáknapok keretein belül megrendezett ifiházas tehetségkutatón (28 induló), ahol fellépési lehetőséget nyert a diósgyőri vár Gothica Estjére, valamint a 2007-es Hegyalja Fesztiválra.

A "...from Hell 2006" címre keresztelt demonstrációs anyag a kezdeti próbálkozásokat tartalmazza: az első 5 saját számot és egy Kreator-feldolgozást. A cél egy nagyobb költségvetésű, stílusbeli korlátoktól mentes, igényes extrém metal lemez felvétele, legkésőbb 2007 novemberére.  
Albumok
MYA (2008)
Hírek

2007. augusztus 18. 14:08

Új Darktempered számok!

Elkezdődött 3 szám stúdió felvétele (Tempered to Dark, The Same in Another Way, My Absortion) várható befejezés 2007.08.30. a számok ingyenesen letölthetőek lesznek majd. A Munkálatok a HangArt Recording stúdióban folynak! Tovább

Utoljára frissítve: 2008-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Metal
Alapítva: 2006
Rajongók: 7 fő
Megtekintve: 5122
Város: Miskolc
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Klein Péter » Gitár és Gitár szintetizátor
Krajcsovics Tamás » Ének
Lerch Péter » Basszusgitár
Mester Róbert » Dob
Petrovics Péter » Road
A zenekar szerkesztői: darktempered
Rajongók
casketbali Rokyballboka
Hozzászólások
Mazi 2009. ápr.. 29.  19:48 2
Demo felvétel olcsón, jó minőségben:

http://www.myspace.com/gyongystudio
   
Rock Night 2008. márc.. 3.  22:26 1
ZENEKAROK FIGYELEM:
JELENTKEZZ!!! itt:
http://www.hunderground.hu/hg /tehetsegkutato.php
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky