3428 zenekar 12453 letölthető zene

Csukott szemek

alapértelmezett kép
Bemutatkozás
Csukott szemek együttes

Akár végzetesnek is nevezhetjük azt az augusztusi éjszakát, amikor D.Andrea 27 éves, budapesti lakos megismerkedett Zs. Kolossal és K.Lászlóval egy éjszakai szórakozóhelyen. Nevezett személyek az ismert karaoke klubban már az első néhány szám után elkezdtek egymásnak integetni, majd a férfiak, italokkal a kezükben, átültek D. Andrea asztalához. Az est hátralevő részére így emlékszik D. Andrea: „Azok ti voltatok? Totál másokra emlékeztem!”

A lefolytatott vizsgálat szerint a fent nevezett személyek, a közepesnél nagyobb mértékű alkoholos befolyásoltság alatt, együttes-alapításban állapodtak meg. Arról azonban, hogy már akkor elhatározták-e, beneveznek a Heineken tehetségkutató versenyre, megoszlik az adatközlők véleménye.

Az együttes első koncertjét a karaoke klubból kilépve adta. A zajos sikerű eseménybe a helyi lakosok élénken, szinte üvöltve kapcsolódtak be. Akkor az együttes repertoárja még feldolgozásokból, illetve az eszükbe jutott szöveg-, és dallamfoszlányokból állt.

Később a próbák során saját számokat gyakoroltak be, amelyeket, mint vallomásában elmondta, K. László szerzett. K. László már korábban, visszaesőként elkövetett csendháborítás miatt, 14 évet ült a zongora mellett. ”A tehetségkutatóra beküldött dalokat” - mint elmondta – „valójában a lélekölő skálázások miatti bosszú motiválta”. Zs. Kolos, tettestárs, korábban próbálkozott már előre megfontolt akkordváltásokkal, de a könnyűzenei életbe való számos, sikertelen betörési kísérlet miatt az utóbbi időkben visszavonult.

Mi az, amit még tudni érdemes a zenei trojkáról? Döme Andrea (ének) foglalkozására nézve felszolgáló, Zsuppán Kolos (gitárok) pilóta, Kozák László (ének, billentyűs hangszerek) pedig szerkesztő. Így, a zene szeretetén kívül, a közös érdeklődés az, ami olyan egységessé teszi a Csukott szemek együttes produkcióját.
 
Utoljára frissítve: 2009-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Rock
Alapítva: 2006
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 4265
Város: Budapest
Szavazat: 0
Tagok: Döme Andrea » Ének
Kozák László » billentyű, programozás
Zsuppán Kolos » gitár
A zenekar szerkesztői: csukott
Rajongók
Hozzászólások
rockopera 2009. febr.. 9.  17:49 1
Sziasztok! Ha volna kedvetek egy rockoperához zenét szerezni,jelezzétek a válaszban és küldöm a szövegkönyvet,és persze minden más infót,ami érdekel Titeket a művel kapcsolatban.. cimem:...
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky