3431 zenekar 12464 letölthető zene
sziget_2007
Bemutatkozás
A Contrast zenekar alakulása 2004 tájékára tehető, mikor egy napsütéses hétköznap délutáni szabadtéri koncert alkalmával, a társalgásban beállt néhány percnyi – egyébiránt cseppet sem kínos – csendet követően Vili Toneszhez fordult, és az alábbi párbeszéd zajlott le:

Vili: Figyelj má’, mi lenne ha csinálnánk egy zenekart?
Tonesz: Pazar ötlet.

Az alapfelállás jeles képviselője még „a doboknál: Zoli”. Taki majd Dave úr 2006 folyamán csatlakoztak a zenekarhoz. Az első közös koncert 2006 decemberében, a Rézmálban esett meg – melyről mind a hazai, mind a nemzetközi sajtó a mai napig hallgat.

A fővárosi klubok mellett Nyíregyháza és Kaposvár közti térségben mozogtunk koncertezés tekintetében, majd 2007 nyarán alkalmunk nyílt fellépni a Sziget Fesztiválon.

Ami a rögzített hanganyagokat illeti, 2006-ban rögzítettük 3 számos demónkat a Citysound stúdióban, melyet az énekesfronton történt változás következményeképpen újrakevertünk ugyanebben az évben. Ezen a korongon a karcosabb pörgősebb Vasárnap, a slágergyanús Álomváros és a balladisztikus Démon és Angyal című nóták kaptak helyet.

2008-ban – senkit nem ért váratlanul - az újpesti DMS Home Studio-ban találtuk magunkat, ezúttal, ahol igen ütős anyagot sikerült összerántani. A 3 tételből álló hétperces Harcos Dala nyitja a lemezt, melyet az Add Tovább követ - ő egy 2004-es saját dal újrahangszerelt változata. Harmadikként a fülbemászó refrénnel tarkított Jupiter zárja a dalok sorát.

Idei terveink között szerepelt a contrastmusic.hu oldalunk megújítása, ami a mellékelt ábra szerint sikerült. Szeretnénk idén rengeteget koncertezni és minél több emberrel megismertetni a Contrast repertoárt!

Gyere el Te is és hallgasd meg miképp játszanak a „kontrások”!  
Albumok
Demo 2008 (2008)
Demo 2006 (2006)
Utoljára frissítve: 2008-05-27Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Rock
Alapítva: 2004
Rajongók: 1 fő
Megtekintve: 6313
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Bucsok Zoltán » dob
Dénes Vilmos » gitár / vokál
Kizman Antal » bézzgitár
Takács Gergő » billentyű
Verestói Dávid » ének / gitár
A zenekar szerkesztői: contrastmusic
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky