3428 zenekar 12453 letölthető zene

Big Happy Woman Church

Koncert
Bemutatkozás
Mi egy olyanféle zenekar vagyunk, akik nagyon szeretnek szórakozni, zenélni, szórakoztatva zenélni, enni, inni, aludni ja és még rengeteg mindent sorolhatnék.
- Például F. Tóth Péter (Buddha) nagyon szeret dobolni, éppen ezért szokott is. Ügyes gyerek, aki mindig jobb szeretne lenni... Jelmondata: " A jobb mindig jobb mint a rosszabb!" ( Na jó! Nem ez a jelmondata, csak én találtam ki! De még mindig jobb mintha azt írtam volna, hogy Jelmondata: " Soha ne érd be kevesebbel!" Na ugye ez milyen rossz lett volna??)
- A következő emberke, Brém Miklós, a zenekar Májkija. A többieknél talán jobban szereti a sört, talán nem, de inkább erről nem nyitok vitát. Ő az, akinek kevesebb húr van a gitárján mint hat, a színe pedig barna. Májkitól sem állnak túl távol a nevetségesség elemei, például kedvenc étele a szendvics és nagyon szeret koncert közben kávézni a színpadon. Nem véletlen tehát, hogy ő a zenekar basszusgitárosa. Jelmondata: "Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet!" (talán nem meglepő, de nem teljesen biztos, hogy ez a jelmondata... neki)
- Van a zenekarban egy lány is, Jenny. Nem tud gitározni, se dobolni, ezért ő inkább énekel meg beszél kitudja miről... Nem mindig van tisztában azzal, hogy mit csinál, ennek oka az az álomvilág amiben él. Egyszerűen képtelen szembenézni a valósággal. De ez így jó neki. Jelmondata: "Ha valaki valamit nem ért, nyomatékosítsd a magyarázatot egy kanállal!" Bár lehet, hogy ez: " Jobb ma egy döglés, mint holnap meg! " (de lehet, hogy neki sincs jelmondata...)
- És nemrégen egy vadonatúj, ámde már régről ismert taggal bővült a zenekar, aki szívesen játszik gitáron, így nem teljesen véletlen, hogy a zenekarban is ezt teszi. A neve Kiss Jácint, a hajszíne sötétbarna, a gitárja fekete, a jelszava: "Jobb ma lassan, mint holnap gyorsan!"

Szóval ezek az emberek alkotják az újjáalakult Big Happy Woman Church nevű formációt, akiknek kedvencük az underground rock' n roll bebop alternatív rózsaszín metál, ezért gyorsan ki is találták, hogy ők is ilyen zenét fognak csinálni. Ez volt 2006 május 2- án, kedden.
Aztán a terv sikerült!!! A dalok megíródtak, megszeretődtek, majd mielőtt megtanulódtak volna, gyorsan lemezre kerültek!!! A lemezről a számítógépbe, onnan pedig erre a helyre: bhwc.fanpage.hu Nem titkolom tovább, ez a zenekar honlapja, ahonnan néhány kattintással hozzád is eljuthat a Big Happy Woman Church ritmus- és dallamvilága!
Első demó címe: Ki ölte meg Laura Palmert?
Második demó címe: Végtelenig 2x
Mindkét lemez tartalma elejétől a végéig meghallgatható, letölthető, szerethető....  
Hírek

2008. november 24. 9:30

R33 Fesztivál a Gödörben


24 zenekar egy este, 8 órán át, két színpadon
Gödör Klub, 2008. december 5., péntek 19 óra
www.godorklub.hu
www.r33.hu
Az R33 egy nonprofit próbahely és stúdió, amely 2007 őszén jött létre az ott dolgozó alkotók és együttesek hozzájárulásaiból, és a mai napig ily módon tartja fenn... Tovább

Utoljára frissítve: 2013-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: ALTER
Stílus: Sztóner-kantri-pank
Alapítva: 2006
Rajongók: 1 fő
Megtekintve: 6162
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Brém Miklós (Májki) » basszusgitár
Domján Ilona (Jenny) » ének
F. Tóth Péter (Csimpi) » dob
Kiss Jácint (Dzsészi) » gitár
A zenekar szerkesztői: bhwc
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky