3428 zenekar 12453 letölthető zene

Apropó zenekar

1
Bemutatkozás
videó összeállítás:
http://youtube.com/watch?v=-xzIqhCgaPk

Myspace oldal:
www.myspace.com/apropoband

Zenekarunk 5 évvel ezelőtt alakult és ez idő alatt nagyon sok változáson ment keresztül. Tag cserék és sok egyéb változás ami a zenekart végre a mai állapotára formálta.
Ebben a felállásban 1 éve működünk és elmondhatom, hogy a 2006-os évet zárhattuk az eddig legsikeresebben, hiszen rengeteg fellépésünk volt, ami igazolja, hogy a csapat jól működik.A zenekar olyan helyeken és rendezvényeken játszik, ami elérhető valamennyi ember számára, legyen az idős, fiatal vagy érdeklődjön akár a rock, akár a pop zene iránt, hiszen, ha szórakozni és jól érezni szeretné magát valaki, a mi koncertünkön ezt garantáltan megkapja. Régebben saját szerzésű számokat is játszottunk, de ma már inkább a feldolgozásokra álltunk rá. Viszont továbbra is fontolgatjuk egy saját album kiadását, amit az elkövetkezendő két év tervei közé sorolunk. Leginkább klubokban és szabadtéri rendezvényeken szeretünk fellépni, mert itt adódnak olyan lehetőségek és kihívások, amik előrébb visznek bennünket és élteti a zenekart. Bárhová szívesen vállalunk fellépést, de az a lényeg, hogy gyatra és számunkra hátborzongató zenét ne keljen játszani.
A múlt évben is voltak állandó helyeink, ahol rendszeresen találkozhatott velünk a kedves közönség, amit idén is szeretnénk megvalósítani, és úgy néz ki, hogy erre ismét lehetőségünk nyílt. Ezért már előre felhívom figyelmeteket, hogy tavasztól sokat fogtok rólunk hallani, legalábbis helyi viszonylatban biztosan. Folyamatosan közzé fogjuk tenni a koncertjeink idejét és helyét. Kérdéseitekre és érdeklődéseitekre továbbiakban is számítunk, illetve hozzászólásaitokat, észrevételeiteket is szívesen fogadjuk.  
Utoljára frissítve: 2008-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Rock
Alapítva: 2001
Rajongók: 2 fő
Megtekintve: 3401
Város: Szarvas
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Bohák Róbert » szológitár
Gaál László » dobok
Labancz Balázs » basszusgitár
Radics Kata » ének
Szuromi Zoltán » billentyűk
Varga Attila » ritmusgitár, ének
A zenekar szerkesztői: Apropó zenekar
Rajongók
abogi
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky