3431 zenekar 12462 letölthető zene
band
Bemutatkozás
Az Amnesztia zenekar évek óta kitartó szereplője a hazai zenei életnek. Sokféle zenei stílus, előadó gyakorolt hatást ránk illetve dalainkra, de igazán meghatározó példaképünk tagadhatatlanul a U2.
A Máté István vezetésével létrejött zenekarral első sikereinket tehetségkutató fesztiválokon értük el. 2003-ban a „Balatonboglári- Tehetségkutató” egyik fődíját vihettük haza, aminek köszönhetően elkészülhetett az első igazán színvonalas felvétel Rókusfalvi Pál Roxanne nevű stúdiójában. 2004-ben egy Ajkán rendezett fesztivál győztesei lettünk, szólógitárosunk (Szabó Zsolt) pedig a hangszeres kategória legjobbja. A zsűriben olyan zenei példaképeink ültek, mint Póka Egon és Jenei Szilveszter. Ugyanezen év decemberében az A38 hajón volt lehetőségünk bemutatkozni több fesztivál nyertessel együtt.
Hosszabb szárnybontogatás, kísérletezés után egy stabil csapat és néhány olyan dal született, amelyek talán már érdemesek voltak arra, hogy elhagyják a próbatermet. 2007 December 2.-án megjelent első cd lemezünk a Starfield Publishing gondozásában. A 4 dalt és egy videoklipet tartalmazó EP a Rádió címet viseli. A címadó dalt a Lánchíd Rádió napi rotációban játsza és 2008 februárjától a dalból készült videoklip is látható a magyar Music Television műsorán.
A www.amnesztia.com címen folyamatosan friss információk, multimédiás anyagok találhatók rólunk.  
Albumok és Videók
Rádió (2007)
Utoljára frissítve: 2008-03-19Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: powerpop, christian rock
Alapítva: 1999
Rajongók: 2 fő
Megtekintve: 4987
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Máté István » ének, ritmusgitár
Szabó Zsolt » szólógitár
Szűcs Krisztián » basszusgitár
Tanka Tibor » dob
A zenekar szerkesztői: krisz
Rajongók
fütyi
Hozzászólások
rockopera 2008. dec. 22.  18:07 1
Sziasztok! Ha volna kedvetek egy rockoperához zenét szerezni,jelezzétek a válaszban és küldöm a szövegkönyvet,és persze minden más infót,ami érdekel Titeket a művel kapcsolatban.. cimem:...
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky