3428 zenekar 12456 letölthető zene

Almost Saint

AS
Bemutatkozás
2002. Az Almost Saint zenekart megalapítja Gálfy Levente (vokál/gitár), Gálfy Richárd (dob) testvérek és unokatestvérük Sárfi Georgina (basszusgitár). Zenei elképzelésükben egy black metal gyökerekből táplálkozó, de attól akár teljesen független, érzelem- gazdag, változatos zene létrehozása szerepelt. Ennek tudatában kezdik el írni számaikat, az első megszületett dal címe My Hate. A nóták tovább íródnak miközben év vége felé a bandához csatlakozik Szandi Róbert (billentyű) és Bolla Attila (gitár).

2003. A zenekar rögzítí első, 5 számos demóját, ami At The Gate Of Two Worlds néven lát napvilágot. Demó anyaguk sok jó kritikát kap a kritikusoktól és a közönségtől egyaránt.

2004. A "szentek" koncertekre készülnek, még többnyire csak Veszprémben, később több vidéki városban is fellépnek. A csapat közben új számokon is elkezd dolgozni. Az év végén Bolla Attila kiszáll a zenekarból.

2005. Az új gitárosra hamar rátalálnak Györgydeák Ivó személyében. Ebben az évben az Almost Saint egy különleges koncertet is ad, ami főleg a helyszín miatt érdekes: Veszprémi Büntetés Végrehajtási Intézmény. Decemberben kilép a zenekarból Sárfi Georgina.

2006. A basszusgitáros posztot nem más, mint Bolla Attila a régi gitáros tölti be. A most már stabilnak tűnő felállás megújult erővel lát neki a munkának. Április 1-én a Győri Pop-Rock tehetségkutató fesztiválon Rockinform különdíjasok lesznek, nyáron pedig a pécsi Rockmaratonon a Local Heroes tehetségkutató színpadon is sikeresen szerepelnek, első helyezést érnek el!

2007. A zenekar tavasszal hozzálát második 5 számos EP-jének felvételeihez, mely augusztusban lát napvilágot "...For And Against Everybody címmel". Ez idő alatt persze koncertek sorozata is zajlik és a Totalrock.hu válogatás lemezen is helyet kapnak 9 másik zenekar között. Miután 2006-ban a RockMaraton Fesztivál Local Heroes tehetségkutató színpadán első helyezést érnek el jutalmuk, hogy 2007-ben ugyancsak a RockMaraton Fesztiválon, de már a Pécsi Est színpadon adhatnak koncertet. Közben folyamatosan fogy az új lemez, mely a Hobby Rádió Rock-kalando-rock (Rock-szieszta műhely) című műsorában is bemutatásra kerül.

 
Utoljára frissítve: 2008-09-06Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Melodic Black Metal
Alapítva: 2002
Rajongók: 1 fő
Megtekintve: 5175
Város: Veszprém
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Bolla Attila » Basszusgitár
Gálfy Levente » Gitár/ének
Gálfy Richárd » Dob
Györgydeák Ivó » Gitár
Szandi Róbert » Billentyű
A zenekar szerkesztői: almostsaint
Rajongók
Asphyxator
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky