3423 zespół 12355 MP3 ściągać
Kategoria
Hirdetés
Külföldi

2008. február 15. | Bankos Zsu

Emo óriások legújabb dobásai

Copyright: images.starpulse.com

Ha emoról van szó, akkor leginkább csak az foglalkoztatja a nagyközönséget, a nem emósokat, hogy miért sminkelik magukat ocsmányra fiatal fiúk és lányok, miért nem mennek fodrászhoz, és miért képtelenek - akár csak egy pillanat erejéig is – mosolyogni. Aki képes túllépni ezeken az általánosításokon, az lehet azt is tudni akarja, mi újság legnagyobb emo-zenekarokkal a tél és a síszezon végéhez közeledve.

A Panic at the Disco rajongók kezdhetnek örülni, de legalábbis helyet csinálni a lemezek között, ugyanis március végén már a boltok polcaira kerül a las vegasi csapat legújabb anyaga, mely a "Pretty. Odd." címet viseli. Az album 15 dalt tartalmaz, és február eleje óta már az első klip, a Nine In The Afternoon is megtekinthető a világhálón. A srácok annyira komolyan vették magukat, hogy a második korong megjelenésének alkalmából a nevüket is megváltoztatták, és a panic szó után lehagyták a felkiáltójelet. Hatalmas előrelépés, főleg egy olyan zenekartól, melynek első lemeze tényleg hallgathatóra, de emosra sikerült, viszont mégsem nevezi magát emonak. A „just guitar rock” azért mégis elcsépeltnek tűnik, de ezt március végéig még tesztelhetik az európai rajongók az öreg kontinensen adandó koncerteken.

A színész-zenész Jared Leto és bandája, a 30 Seconds to Mars sem tétlenkedik ezeken a hideg napokon, a napokban (február 15.) Lisszabonban adnak koncertet, ha esetleg valaki arra járna. De mint minden olyan zenekar, mely tudatában van annak, hogy tinik ezrei követik minden utasításukat, a 30 Seconds to Mars a Buznettel és az amerikai Természetvédelmi Tanáccsal közösen egy honlapot indított, melyen a környezetszennyezésre, az előttünk álló ökológiai katasztrófa veszélyeire hívja fel a figyelmet. Az oldal lehetőséget ad az oldal látogatóinak, hogy saját 30 másodperces videóikban mutassák meg, hogy mit tesznek a környezetért. A honlapon a zenekar Beautiful Lie című klipje is megtekinthető.

Az Alexis on Fire a most is zajló ausztrál turné fergeteges koncertjeivel próbál némi nyomást gyakorolni rajongóira, hiszen Rough Hands című klipjük a legjobb videó kategóriában indul az Independent Music Awards díjátadón. A verseny pedig a rajongók szavazati döntik el, lehet voksolni a http://www.indiscover.net/indies oldalon.

A My Chemical Romance tagjai nemrég tértek vissza turnéjuk ázsiai állomásairól, és a koncertezést Dél-Amerikában folytatják, de nemsokára a boltokba kerül a The Black Parade is Dead címet viselő koncertfelvétel dvd-n és cd-n is. Csak még elvégzik rajta az utolsó simításokat. Azután ennek is lehet örülni.

A FOB háza tájáról nem sok mindent lehet hallani, de mintha vihar előtti csend érzetű lenne a dolog, sebaj, az ember kivár. A Taking Back Sunday is mostanában csak honlapjával - amely lehet nemsokára megújul - és a decembertől az angol piacon is kapható Louder Now koncert-dvd második részének marketingjével van elfoglalva.

Az emosoknak sincs semmi okuk tehát az öncsonkításra így valentin-nap környékén, zajlik az élet kedvenc zenekaraiknál. Ha valaki azonban nem tudja megvárni a Panic at the Disco új lemezét, az hallgasson néhány klasszikust (a teljesség igénye nélkül): Jimmy Eat World: Clarity, Sunny Day Real Estate: The Rising Tide, [link].

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Uwaga
DB 2008. márc.. 21.  19:19 1
ezt direkt csináljátok mi? feléről asse tudjátok mifán terem de ti szó nélkül leemózzátok?
a JEW-nak semmi köze az emo-hoz, se a FOBnak te a TBS-nek...
mi lenne ha leszállnátok a magas lóról és észrevennétek, hogy mekkora hülyeségeket írkáltok össze vissza? azt hiszitek így felfigyelnek az oldalra vagy mi? normálisak vagytok?
legalább hallottatok már egy egy számot a bandáktól, vagy tudtok róluk valamit? mert nem hiszem...
   

2024. május 6.

Új Dua Lipa lemez jelent meg

Végre megérkezett a pop koronázatlan királynőjének, Dua Lipának harmadik nagylemeze, a Radical Optimism, amely 11 dalból áll. Az énekesnő egyedüllétét kiemelő album első felvétele beszédesen az „End Of An Era” (azaz: egy éra vége) címet viseli és olyan slágerek gyűjteménye, mint a „Houdini”, a „Training Season” és az „Illusion”. Dua „pszichedelikus popként” írja le új lemezét, megjegyezve róla, hogy „olyan kiállások és különféle hangzások keveréke ez, amit ha csukott szemmel hallgatsz, akkor egy kész, vizuális világ tárul eléd”. Kontynuować

2024. február 7.

A Future Islands új klippel fejeli meg új lemeze megjelenését

Pár napja érkezett meg a Future Islands hetedik albuma, a "People Who Aren't There Anymore". A 12 dalos anyag az amerikai banda számára egy új fejezetet jelöl: habár közel két évtizede már, hogy megalakultak, továbbra is folyamatosan új zenei kihívásokkal szórakoztatják egymást és saját magukat. Kontynuować

2024. február 6.

The Black Keys - új lemez és turné

A The Black Keys új dallal rúgja be 2024 motorját: mától minden platformon elérhető a Beautiful People (Stay High). Az új track egy új bejelentést is hozott: április 5-én érkezik a Grammy-díjas, ohiói banda tizenkettedik stúdióalbuma, az Ohio Prayers. Érdemes nyitott szemmel járni, mert hamarosan egy nemzetközi turné részleteiről is értesülhetünk! Kontynuować

2024. február 5.

A Cocteau Twins újra kiadta utolsó két lemezét

Újra kiadta utolsó két albumát punk gyökerekből sarjadó, majd a dream pop műfaj úttörőjévé váló skót Cocteau Twins. Apró érdekesség velük kapcsolatban, hogy az énekesnőjükről, Elisabeth Fraserről ősszel elneveztek egy aszteroidát... Az 1979 és 1997 között aktív csapat az 1993-as "Four-Calendar Café" és az 1996-os "Milk & Kisses" című kiadványaikat frissítette fel, ezúttal a 4AD kiadó gondozásában. A lépés különlegessége, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a két lemez most először lesz kapható vinylen is. Kontynuować

2023. október 2.

A The National meglepetésalbummal jelentkezik

A The National egy meglepetéslemezzel örvendezteti meg rajongóit: a banda múlt pénteken a Cincinattiben tartott Homecoming Festival nevű eseményén jelentette be a 12 dalos album mai érkezését. A "Laugh Track" az áprilisban kiadott "First Two Pages of Frankenstein" című korong kísérője, szerzeményei nagyrészt ugyanabban az időszakban születtek. Kontynuować

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky