3427 zenekar 12457 letölthető zene

Sitting Bull RB.

Zenekar profil
Műfaj:
HEAVY
Stílus:
hardrock
Város:
Budapest
Tagok:
Abonyi Zsolt » Gitár
Dobai József » Basszusgitár
Guttmann András Eddie » Dob
Szabó Mária Zsuzsanna » Ének
Blogbejegyzés

2009. június 21. 18:15

Történet

A Sitting Bull Rock Band 2007. októberében alakult.Véletlenek nincsenek, tehát minden adott volt. Motoros baráti társaság, zenészek, barátok, akik egy helyre kerültek. Matsesz kitalálta, hogy összehozza zenekarát. Felkereste a körülötte lévő zenészeket, és elindultak a próbaterembe. Gepi /szólógitár/ Dave /basszusgitár/ Sanyi /dob/ István /ritmus gitár/
Szövegírónk Joe. .... Ezzel elindult a történet. Ez a zenekar érdekes módon eléggé nyílegyenesen ívelt felfelé a siker felé egy darabig...
2008. januárban István kivált a zenekarból, szögre akasztotta a gitárját, de a zenekar mellett maradt, előbujt belőle a filmrendező, az operatőr és elkészítette a Sitting Bull RB egyik legsikeresebb klippjét, a Hajnali ének-et/ Veress Miklós verse, feldolgozás/.
Februárban új tag érkezett Syssi /szintetizátor/. Elérkezett az első nyilvános koncert április 5-én még hazai pályán, ahol szép számú közönség tisztelt meg jelenlétével és jó hangulatával. Egy hónap múlva a Fekete Hollók által rendezett motoros találkozón megízlelhettük a nagy színpad varázsát. Eddigi legnagyobb sikerünket Megyeren rendezett falunapon értük el. Majd a Hit Rock legendás csapat előtt léphettünk a deszkákra. Ezek közben studióba vonultunk.
2008. júniusban Gepi eltávozott a zenekarból/ bár minden tag nagyon jó viszonyban maradt vele/.
Elkezdődött a gitáros kerestetik. Itt a szeptember, a Vörös Démon más elfoglaltásgok miatt elbucsuzott tőlünk. Most kicsit csendesebb folyóban evezünk, de ebben a csendben sorra születnek az új zenék.
Szeptembert írunk, megtört a jég. Jöttek a gitárosok...tizenévesek, vagy nem igazán megfelelőek, vagy "nagytudásuak", de embert nem tisztelőek, aztán jelentkezett valaki, aki a telefonba elmondta a hibáinkat, és közben jelentkezett más akinek tetszett amit csinálunk, eljött, kiderült, hogy profi gitáros...és Őt választottuk...Ő pedig minket. Éljen Csillagszemű....
Majd újabb csend. 2009. márciuáig. Dave is más vizeken evez már, Sanyika elvonult szerelmeskedni, csak Matsesz maradt a régiek közül. A basszusgitárt Joe vette szárnyai alá Billy a kölyök meg extázisban penget a 6 húroson. A szív ritmusát Ádám Tomi adja.
Pár hónap dobolás után Tomi megvált a csapatból, így Linda vette át a helyét. Most egy kis visszavonulás van, de vagyunk. Szeretnénk egy cd- t a 10 saját dallal, reméljük hamarosan összejön.
2009. decemberében Lindával szétváltak útjaink, de jó szívvel emlékezünk rá. És a doboknál 2009. december 6.-tól ...Eddie. Egy sok éves barátságból összejött csapat lettünk. Készülünk a tavaszi koncertekre, és a CD készítésére. A zenekar most kicsit elvonul dolgozni. Köszönet azoknak akik idáig mellettünk álltak, és eljöttek a bulikra, reméljük tavasszal is ott lesztek!!! Mindenkit szeretettel várunk.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Blogbejegyzések
  • 2009. június 21.
    Történet
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky