3427 zenekar 12457 letölthető zene
promo
Bemutatkozás
A zenekar megalakításának ötlete, ha csak álmodozás szintjén is, de már 2011 rövid nyarán felvetődött. Mivelhogy Jimmyvel már ekkor volt egy nagyrakás dalcsökevényünk, amiket sem a 80-as éveket idéző hard rockot játszó S.R.B.-ben, sem Jimmy másik bandájában, a mocis bulizenét művelő Wan-Ted zenekarban nem néztek jó szemmel a srácok. Ezt megelégelve döntöttünk úgy, hogy összeülünk egy kis hangoskodásra két szál akusztikus gitárral és néhány doboz sörrel (ami persze nem igaz, mert kocsival voltam). Ebből a dologból született meg később a Tücsök és Nova Unplugged Örömzene fantázianévre keresztelt formáció, ami lényegében a zenekar elődjének tekinthető.
Aztán nagyjából egy év örömzenélgetés után már nagyon úgy éreztük, hogy márpedig életre kell hívnunk egy hangos bandát is, mert jó dolog ugyan ülős bulikat csinálni (ezeken a bulikon előbb Oláh Saca, majd Agárdi Peti barátunk ült a dobok mögé), de kell a rákenroll is, meg a torz gitár, meg az ugrálós koncertek. Na meg ekkor már az S.R.B. is feloszlott, nem mellékesen, de igen csendesen.
Szerencsére nem kellett sokat kajtatnunk a tagok után, az ismeretségeknek hála viszonylag hamar összeállt a banda (bár dobos keresgélés közben már nem vigyorogtunk annyira). Így végre Vona Zolival (megkért, hogy ne írjam ide, de ParaFucktor :D) a basszusgitárnál és Hajdú Tibivel (ex-Spiderweb, The Storm, King Nothing, stb.) a dobok mögött- akik hozzánk hasonlóan sípolós falunapokon és hereszagú lerészegedős művházas koncerteken edződtek, megjárva az amatőr zenekarozás minden örömét és kínját- megszülethetett a KabinLáz zenekar.
Norbi

 
Albumok
Hírek

2014. december 12. 21:55

Év végi helyzetjelentés – avagy „Nagykabátot terítek a szívemre…”

Nem is tudom, hol kezdjem. Az elmúlt hónapokban volt baj, nem is kevés, de végül csak kisimult a világ. Nem volt egyszerű, és a szerencsén kívül az is kellett hozzá, hogy rájöjjünk, hogy kuhuhuhuhurvára imádjuk csinálni ezt az egész zenekarosdit, még akkor is, ha látszólag rohadtul nem éri meg. Nem... Tovább

Utoljára frissítve: 2018-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: modern rock/r'n'r
Alapítva: 2013
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 7072
Város: Püspökladány
Szavazat: 0
Tagok: Hajdú Tibor » dobok
Jakab Imre » gitár, vokál
Papp Norbert » ének
Sárközi Ádám » basszus
A zenekar szerkesztői: Tücsök
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky