3428 zenekar 12454 letölthető zene

Postumus » Zenekar | Albumok | Fórum | Blog

Logo
Bemutatkozás
A zenekart 2010-ben hívta életre Metallik, a korábban íródott, de addig kiadatlan dalok zenei stílusában, azzal a céllal, hogy immáron teljes zenekarként funkcionálva a nagyközönségnek is bemutatásra kerüljön az elképzelés. Folyamatos és kitartó hirdetések során jelentkeztek és kerültek be a tagok a zenekarba. Először Alex Drum a dobosi posztra ősszel, majd őt követte Füge gitárosként, valamint az első gitáros tagcserét követően 2011 tavaszán csatlakozott Charles K. szintén gitáron. Így alakult ki a jelenlegi felállás.
Mindeközben a demó mind az írott, mind az elektronikus sajtóban valamint fórumokon is kedvező kritikákat kapott. A demó új keveréssel látott ismét napvilágot szerzői kiadásban 2011-ben. Az összeállt zenekar immáron együttesként írja folyamatosan az új dalokat. Néhány feldolgozással kiegészítve összeállt a koncertprogram, és a zenekar 2011 nyarától megkezdte a fellépéseket is, elsősorban Budapesten (zenekari székhely), de vidéken is fel-feltűnik a kvartett. Az eddigi fellépéseknek általában jó visszhangjai voltak/vannak, a publikum szerint is érződik zenéjükben a precizitás, az igényesség, a változatos és kompromisszumot nem tűrő zenészi önkifejezés valamint a zenei és emberi összhang, amikre a kezdetek óta sok időt és energiát fordítottak... ami egyelőre a közönség pozitív visszajelzése alapján megtérülni látszik.
2011 őszétől az együttes csatlakozott a legendás Pokolgép zenekar őszi-tavaszi turnéjához, ezáltal lehetőség nyílt az országos szintű bemutatkozásra is, szintén jó visszhangok közepette. A turné egyik csúcspontja a Barba Negra előszilveszteri koncert volt, ahol csaknem teltház előtt léphetett fel a zenekar.
2012 tavaszán a turnét követően a zenekar stúdiózik, hogy elkészítse első, debütáló nagylemezét, melynek várható megjelenése 2012 nyár/őszén várható. Természetesen a stúdiózás mellett a koncertek sem kerülnek háttérbe, a fesztiválszezont és a lemezmegjelenést követően országos lemezbemutató turné szerepel a zenekar tervei között.
 
Rajongók
Albumok és Videók
Utoljára frissítve: 2019-02-19Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: metal
Alapítva: 2010
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 4270
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Tommy Metallik » ének/bass
Fuge » gitár
Charles K. » gitár
AlexDrum » dob
A zenekar szerkesztői: metallik
Hírek

2011. november 12. 21:38

III. Műszak demokritika és teljes audiomelléklet

Sziasztok!
Megjelent a III. Műszak októberi száma (No.24.) amelynek "Friss árú" rovatában megtalálható a demónk legújabb kritikája, továbbá az audiomellékletben megjelent a teljes anyag! Akinek még esetleg nincs meg a demo, innen ingyenesen letöltheti!... Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky