3427 zenekar 12457 letölthető zene

Ghost Toast

Toast in the shell
Bemutatkozás
A Ghost Toast zenekar 2008 őszén alakult meg Debrecenben, eleinte 3 taggal (Papp László - dob, Stefán János - basszusgitár, Rózsavölgyi Bence - gitár). Hozzájuk csatlakozott Pusker János billentyűn és csellón, 2009 tavaszán. A Ghost Toast név egy klasszikus fürdőkád-szülemény, ezzel talán el is mondtunk mindent róla...

A kezdettől fogva csak saját szerzemények írásával foglalkoztunk, a négy tag négyféle zenei ízléséből fakadó ötleteket és elgondolkodásokat próbáltuk a kevés közös pont mentén összeterelni. A zenénk abszolút közös termés mind a négy tag közel egyenlően vette ki részét az alkotásból. A szerzemények instrumentálisak és ebből fakadóan a megszokottól eltérő szerkezetűek, kicsapongóak, mivel főként improvizációból születtek.

A kezdeti, útkereső időszak - mely az alakulástól 2010 végéig datálható - lezárása részünkről az első LP, a Toast in the Shell, amely teljes terjedelmében meghallgatható és letölthető a honlapról. A lemezen hallható "dalok" (idézőjel ugye, mert aki keres, az sem talál vokálokat) sokféle hangulatba és stílusba kapnak bele, többek között megidézzük bennük Morriconét, Piszkos Harry-t, játszunk metált, drum n' bass ritmusokat, a kemény mellé lágyat és még keringőt is, így a zenekar és a lemez stílusának meghatározásába nem szeretnénk belemenni, egyébként is, aki idáig eljutott, már valószínűleg rákattintott a play-re.

A célunk az egésszel elsősorban önmagunk szórakoztatása volt, ami sikerrel járt, remélhetőleg másoknak is tetszik majd. A jövőről annyit, hogy már készülnek az új szerzemények, amelyeket mi hamarabb be is szeretnénk fejezni és rögzíteni. Igyekszünk majd még több érdekességgel előrukkolni, ötleteink vannak bőven.
 
Hírek

2011. március 6. 19:48

Toast in the shell

Megjelent az első lemezünk a Toast in the shell. Töltsd le a www.ghosttoast.hu-ról, vagy hallgass bele ugyanitt, vagy itt a mymusic-on, esetleg facebook-on! Tovább

Utoljára frissítve: 2011-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: ALTER
Stílus: Instrumentális, prog/post rock
Alapítva: 2008
Rajongók: 1 fő
Megtekintve: 2970
Város: Debrecen
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Papp László » dob
Pusker János » billentyű, cselló
Rózsavölgyi Bence » gitár
Stefán János » basszusgitár, hangeffektek
A zenekar szerkesztői: ghosttoast
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky