3427 zenekar 12457 letölthető zene

Előretolt Helyőrség

A zenekar egyik koncertjén
Bemutatkozás
Az Előretolt Helyőrség zenekar 1989-1995 ig működött, Szőcs Gergely és Prazsák László alapította. (ének, vokál, gitár, szólógitár, basszusgitár, szájharmonika) Harsányi Zsolt is kezdetektől a zenekar dobosa volt, majd sok keresgélés után találtunk rá Mézes Áron személyében az állandó billentyűsünkre, aki nem mellesleg nagyon jó dalokat is írt, plusz a hangszerelésben is aktívan résztvett. A zenekar utolsó két évében állandó basszusgitárosként csatlakozott hozzánk Katona József.

4 lemez készült ezalatt, volt amiben csak a fél zenekar vett részt, volt amin csak feldolgozásokat játszottunk, és volt saját "nagylemez " is csak saját dalokkal. Ennek címe: "Az ár ki van fizetve", mely arra utal, hogy Jézus Krisztus helyettünk "fizette ki" azt amivel kiváltott minket a halálból.

Mind a 4 album össze száma ingyen letölthető innen az oldalról.
Ehhez regisztrálni kell, ez az oldal követelménye. (egyszerű felhasználóként kell regisztrálni, utána letölthetők lesznek a zenék, méghozzá eredeti (mp3, 320kbps) minőségben)

A dalokat akkor volt értelme megírni, meghangszerelni, fölvenni, stb. ha azok eljutnak a hallgatókhoz, használják, hallgatják, éneklik, élvezik őket.
A felvételek nagytöbbsége viszont mára már "eltűnt", nem kapható, a régi magnókazetták tönkrementek, vagy elkoptak.
Ezért is született ez a "posthumus" zenekari oldal, hogy ingyen bárki leszedhesse, megismerhesse, vagy csak a régi kazetta helyett megkapja újból a zenéket. :)



 
Albumok és Videók
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus:
Alapítva: 1989
Rajongók: 7 fő
Megtekintve: 9555
Város: Budapest
Szavazat: 0
Tagok:
A zenekar szerkesztői: Előretolt Helyőrség
Rajongók
Hozzászólások
saluk 2011. szept.. 6.  02:04 3
Isten áldjon titeket. Már nagyon rég kutatok Előretolt helyörség albumok után. Főleg a "Gyertek, dicsérjük együtt" műsoros kazettán található dicséreteket keresem, amilet az Ellel east ministries...
   
Anita74 2011. jún.. 1.  07:35 2
Köszi Gergő! Nagyon jól sikerült az oldal.
Isten áldása rátok!
Üdv: Hajdú Anita
   
piddy 2010. szept.. 18.  11:25 1
Az Ár ki van fizetve albumot rongyosra hallgattam és nagy kedvencem még ma is! Éppen tegnap hallgattam egy hosszú autózás alkalmával utoljára. Mivel nem tudtam meglenni nélküle, már régebben...
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky