3427 zenekar 12457 letölthető zene
Jacked Out
Albumok
Promo 2010 (2010)
Hírek

2010. december 21. 23:50

2010

Nagyszerű hírekkel jelentkezünk a hosszúra sikerül szünet után!!! Nemsoká megjelenik első önálló terjesztésű EP lemezünk! A CD-n 5 dal lesz hallható, közülük egyet meg is hallgathattok a YouTube-on.
Az öt dal címe:
- Embrace The Moment
- In The Middle Of Nowhere
- Find My Way
-... Tovább

Bemutatkozás
A zenekar 2008 augusztusában alakult meg Jam Pack néven (Pali - Dávid - Happy), nem sokkal később csatlakozott hozzájuk Ádám, akivel az első demot is elkészítették (Valahonnan - Valahova). Ádám rövid ideig volt zenekari tag, Renátó decemberi érkezésénél már nem volt az együttesben. 2009 februárjában találták meg új énekesüket Tibit, egyúttal a zenekar nevét is megváltoztatták, így született meg a Jacked Out.
Áprilisban felvették az első Jacked Out demot Revans munkacímmel, majd ezt követően Happy is távozott a zenekarból. Három hónapig Győri Ricsi segítette ki őket, amíg megtalálják az állandó bassgitárost. Júliusban lépett be a képbe Laci, majd felvették a második demot Csak egy vagy címmel. Ezzel a felvétellel sikeresen bejutottak a BZF tehetségkutatóra, de Tibi is távozni kényszerült a zenekarból, így sajnos nem tudtak részt venni a rendezvényen. Kicsit szünetelt a zenekar, kilátástalannak tűnt a Jacked Out további sorsa, de az utolsó pillanatban sok meghallgatás után jelentkezett Attila a zenekar énekesi posztjára, majd 2010 februárjában csatlakozott a zenekarhoz. 2 héttel Attila csatlakozása után újabb demo született, ezúttal csak egy dal, a Bleeding Stars. Márciusban indultak a SZOBRock tehetségkutatón ahol dobogós helyezést értek el, innentől több siker is elkönyvelhetett a zenekar. Áprilisban a Rocksuli 20. születésnapján, majd májusban Nagyváradon nagy közönség előtt adtak sikeres koncerteket.
Augusztus végén Laci is távozott a zenekarból, az ő helyére jött vissza Happy szeptember közepén. Az ősz folyamán elkészült 5 új felvétel, amit egy EP formájában karácsony után meg is jelentet a zenekar.
2011-ben biztosan sokszor találkoztok majd a Jacked Out névvel.  
Utoljára frissítve: 2010-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Hardcore
Alapítva: 2008
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 4132
Város: Debrecen
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Kupás Pál » gitár
Rácz Renátó » gitár
Boldogh "Happy" Csaba » basszusgitár
Krajczár Dávid » dob
Szabó-Nagy Attila » Ének
A zenekar szerkesztői: Tűzköpő
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky