3427 zenekar 12457 letölthető zene
A Banda
Bemutatkozás
A zenekar 2008 novemberében alakult, a korábbi Dorado nevű formáció újragondolásaként, ami 2000 és 2004 között működött blues-rock zenekarként. Az akkori tagokból a 3 fő alapítóember, Rácz Dávid, Mészáros Gergely és Varga Zoltán hosszú tervezés után kezdte meg a munkát, egy teljesen új koncepcióval, és dobossal. Kárpáti Lászlóé lett e pozíció, akivel Gergő és Zozó korábban a Blues Service tagjaiként már zenéltek együtt.

Új zenekar új stílust és célokat jelentett, így a zenekar fő irányvonala legfőképp az USA déli államaiból gyökerező blues-rock felé fordult. Ennek megfelelően a műsor gerincét a kiváló blues-rock gitáros Kenny Wayne Shepherd, valamint a southern rock egyik modernkori képviselője, a Gov't Mule együttes számai alkotják, mely összetettségével, dinamizmusával komoly zenei csemegét jelent. Megszólalnak többek közt a már fiatalon legendává vált gitáros Joe Bonamassa és egy régi nagy legenda Stevie Ray Vaughan számai is, a meglehetősen erőteljes, izgalmas és változatos műsorban.

A felállás 2009 májusában megváltozott. Dávid egy külföldi lehetőség miatt távozott a zenekarból. Helyét a színész körökben ismert Boronyák Gergely vette át. A munka így egy percre sem állt le, 2009 augusztusában elkészítették első demojukat.  
Albumok
Demo 2009 (2009)
Utoljára frissítve: 2010-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: blues-rock
Alapítva: 2000
Rajongók: 3 fő
Megtekintve: 5914
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Varga Zoltán » basszusgitár
Kárpáti László » dob
Mészáros Gergely » gitár
Boronyák Gergely » ének, szájharmonika
A zenekar szerkesztői: rovers
Rajongók
sea virus666
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky