3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » Hónap zenekara 2004. június

Témakörök
Hirdetés
Hónap zenekara 2004. június
myMusic Admin 2004. júl.. 1.  00:13 36
Szavazás lezárva!
Az ehavi szavazást pontban éjfélkor lezártuk, a gyõztes a fenti eredménnyel igencsak szoros küzdelemben az ARCANA lett, nekik gratulálunk!

A Trollheimen-nek pedig mától lehetõsége van szépíteni, ugyanis õk bekerültek a július havi szavazásba!

Mindenkinek köszönjük aki szavazott!

Ez a szavazás csak arról szól(na), hogy melyik zenekar mekkora rajangótábort tud megmozgatni az ügy érdekében.
Két hónappal ezelõtt, aki már figyelte, történt egy kizárás, de akkor még az egyszerûség kedvéért nem volt email-ellenõrzés a regisztrációkor. Azóta van, ennél többet nem tudunk tenni, így is elég bonyolult már a szavazás. Mi is gondolkodunk rajta hogy mit változtassunk, de eddig nem volt jobb ötlet. Ha az IP címet figyeljük, a dinamikus IP-s szolgáltatóknál akkor is kb. 30 másodpercenként lehetne szavazni "észrevétlenül". Nálunk ehhez regisztálni kell egy mailcímet, aztán regisztrálni a fórumban, visszamenni a mailboxba, aktiválni és csak utána lehet szavazni. Akinek megéri órákig pepecselni pár szavazatért, ahelyett, hogy írna egy emailt és elküldené az ismerõseinek, hogy szavazzanak rá, az meg is érdemli... De ha van jobb ötlet, keressetek meg minket vele, és mi örömmel megcsináljuk!
   
Qgli5 2004. jún.. 30.  20:40 35
Hellóka!
Sziasztok! Igazából engem sem érdekel ez a dolog! Csocsó! Köszi, hogy részben igazat adtál nekem, szerintem felejtsük el ezt az egészet, hisz mindenkinek van véleménye. Nekem a rockzene az a Mötley Crüe, Van Halen, Iron Maiden, Dance,stb...Viszont cserébe én adnék neked 1 lapcímet, ahová a fórum rovatba a zenénkrõl megírhatnád a véleményed(legyen az negatív is) http://jumprockband.fw.hu Üdvözlet minden rockernek!!!
   
Zizzo 2004. jún.. 30.  19:41 34
...
Szalo: én is igy gondoltam! ;))
meg akkor már, én is betársulok ;)
   
gothic girl 2004. jún.. 30.  19:40 33
Ja,lehet tényleg jobb lenne befejezni a vitát.Csak picit szarul estek a negatív +nyilvánulások.De mind1 is.Ez van.Ezt kell szeretni.
   
Szalo 2004. jún.. 30.  19:36 32
Szép jó napot mindenkinek!
Azt hiszem megszólalok én is.
Nagyon örülünk annak ,hogy ennyi szavaztot kaptunk és annak is ,hogy ilyen szoros a verseny. Mi nem feltételezünk semmilyen csalást a mi részünkrõl tiszta a játék! /és mivel magunkból indulunk ki ezt feltételezzül a Trollheimen csapatáról is / Ha õk nyernek örülünk majd a sikerüknek és gratulálni fogunk nekik! meg kell ,hogy jegyezzem a Trollheimen csapatát mi személyesen ismerjük , egyszer egy kellemes napot töltöttünk el velük. Kedves srácok, jó zenészgyerekek. Mi kedveljük egymást hát ti se marakodjatok. /A vége az lesz ,hogy csinálunk egy közös számot a szavazásról :-))) még a végén. / Szóval aki szavaz szavaz ,aki nem nem.. A zene a lényeg...ne marakodjatok, meg gyártsatok különbözõ elméleteket, nem érdemes.
A lényeg ha nyerünk ha nem mi / a két zenekar tagjai / találkozunk Malomvölgyben (Rockmaraton ) és majd iszunk a gyõztes egészségére!! :-)))
   
Zizzo 2004. jún.. 30.  19:29 31
..
Sztm hanygoljuk a vitát... bizzuk a szavazók lelkiismeretére! Ez csak játék! Nem oly nagy az a nyeremény...
   
csocso 2004. jún.. 30.  19:24 30
Igazad van megkövetem magam, már bánom, hogy írtam zenekar nevet! Nem kellett volna! én sem ismerem a teljes hátteret és egyik zenekart /sem rajongóikat / nem akarom bántani! Õk tudják mit miért tesznek. Elnézést kérek!
   
Zizzo 2004. jún.. 30.  19:24 29
Amugy ha tudom, hogy ez leszbelõle... akkor nem reklámozok... sorry mindenkitöl. (meg a kulisszatitkok terjesztése miatt is... de a témát nem én hoztam fel...)
   
Zizzo 2004. jún.. 30.  19:20 28
...
Megmondom miért kapott az Arcana szavazatot az utóbbi idöben: egy chaten vki kérdezte, hogy vagyok-e valamilyen csapatnak a tagja, válaszoltam egy itteni linkkel (mert lehet(!) majd(!) tag leszek az Arcanaban), és megtalálták a szavazást... és vagy 30 embert tudok mutatni (név), aki mind más személyt takar, ha hiszitek ha nem... de most már ugyis mind1...
   
gothic girl 2004. jún.. 30.  19:18 27
Na,tessék.Ennyit errõl.Ez már röhejes.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky