3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Hooligans

Témakörök
Hirdetés
Hooligans
SkaPeti 2007. jan.. 1.  19:04 15
A zene rock. A szöveg pop. A csomagolás profi, menedzsment mûködik, reklám, és fellépés dögivel. A célfogyasztói csoport valóban a 10-16 éves kislányok... Ha épp nem vagy célközönség, lehet kötözködni, de nem érdemes. Én sem érzem, hogy nekem szólna a zenéjük, de ezt elmondhatom az underground zenekarok 90%-ról is, a legtöbb populáris bandáról meg aztán pláne, na és???

Én Szigeten hallottam Hooliganst élõben elõször, asszem 2005-ben, és ha lehet, kerülöm a koncertjeiket, de azóta is volt "szerencsém" hallani párszor a bandát fesztiválokon. Elõtte-utána klippeket hallgattam meg. Elõtte csak félfüllel, mert nem érdekelt, de az élõ koncertélmény után odafigyelve, és valamit nem értek!
Az alapok rendben vannak, cucc profi, hangzás karcol, de az énekes koncerten, és élõ tv-s adások alkalmával is olyan hamisan énekel, hogy a fülem ketté áll! Simán kitartja a hosszú hangokat alacsonyan, csúszkál a hangja a dallamokban, stb. mintha nem lenne egészen rendben a zenei hallása.
Ebbõl lemezen hogy tudnak kihozni egy tökéletes éneket? Mert ott, meg a klippek alatt is hibátlanul kristálytiszta az ének. Hiába hallgattam kritikusan, nem tudtam megállapítani, hogy digitális csoda, vagy ott kihozták belõle a jó teljesítményt?... Minden esetre ha koncerten is olyan lenne mint lemezen, akkor egy szót se szólnék!

Ja, és a hevesen kötözködõk védelmére: az undergruond-nak mindig csípni fogja a szemét, ha egy populáris produkciót kikiáltanak pl. "rockbandának" hiszen ez nem csupán zene, hanem életérzés, közösség, stb. A "kis" zenekaroknak nagyon sokat árt, hogy az általuk képviselt értékekbõl valaki üzletet csinál, és ehhez fogyaszthatóbbá varázsolja a zenét, amitõl az meg is szûnik önmaga lenni. Engem a Sugarloaf "ska"-ja, és az egykori No doubt "reggae"-je idegesít fel legjobban személy szerint. Közük nincs ahhoz, amit harsog róluk a média! Szóval ha megtehetném, kötözködnék is velük, és az õket képviselõkkel rendesen! De nem a rajongóikkal! Peace!
   
G. 2006. máj.. 17.  07:32 14
Sziasztok!

Tökéletsen egyet értek Negatív Napfénnyel.
Volt alkalmunk többször együtt játszani a Hooligans-el, és akár hiszitek akár nem komoly iskola volt profizmusból... Iszonyatosan összerakták a produkciót, mindenki tudja mi a dolga, és ezt maximálisan oda is teszi.
A közönség meg -ez sem elhanyagolandó- élvezi és veszi.
Le kellene szokni a jól futó zenekarok fikázásáról, ha visszaemlékeztek ez történt a Tankcsapdával is a Legjobb méreg lemezük után.
De úgy tûnik, az irígység jó magyar szokás... Úgy látszik a siker mértéke egyenesen arányos a fikázók mennyiségével.

Üdv mindeninek: G.
   
Negatív Napfény 2006. máj.. 15.  00:52 13
...igényesnek igényes...de klisésnek is klisés...giccsesnek meg fõleg.

Dehát ettõl függetlenül még minõségi, minden komolytalanságot félretéve. Minõségmenedzsmenten azt tanítják nekünk itt az egyetemen, hogy a "minõség" az valami, ami alatt a fogyasztó elvárásainak jól elrendezett és feldolgozott összességét értjük, beleértve a hatékony termelõi munkát és gördülékeny vezetõi stratégiát.

Na, most ez így mi, ha nem minõségi magyar rockzene, mondjátok meg, kedves fórumtársaim, kedves kollegák? ...végülis egy rossz szavunk nem lehet. Még mindig több albumot adtak el, mint az Omen és Oki. H9h9.
   
Angel_HS 2006. máj.. 15.  00:46 12
Szerintem a bõgõs nagyon küldi, Stingray5-öst meg Fendert a lámerek nem nagyon vesznek.. a gitárostól is hallottam már jó témákat, a dobos is a helyén van többnyire.. igaz hogy sokan nem szeretik, de õk legalább megcsinálták, eléggé befutottak.. jó-jó, sokan mondják hogy kell egy ellentábor is, de nagyon le tudom nézni azokat az arcokat akik leugatnak másokat pont emiatt.. csinálj jobbat faxkalap, aztán tûrd el szó nélkül, hogy lehordjanak a sárga föld alá, akkor lesz jogod lenézni másokat..
   
Rev 2006. jan.. 3.  10:41 11
Te vagy a szégyen rundfunkhater! :)
   
Rev 2006. jan.. 3.  10:39 10
Hooligans jó kis banda!
A Hooligans nagyon jó zenekar, igényes rock zene és nem baj ha egy kicsit populáris, attól még nem rossz valami!
Aki olyanokat ír, hogy nem tudnak mit kezdeni a hangeszereikkel...stb, az csak magáról állít ki szegénységi bizonyitványt és és a hozzá NEM értését fitogtatja, ami nagy szégyen rá nézve!
Az ilyen szánalamas embereket aki ilyeneket írnak, azok sajnos nem tudnak mit kezdeni az irigységükkel, a hangszer tudásukról meg nem is beszélve, mert az kiabál akinek a háza ég!:))
Csak sajnálni tudom az ilyen nagypofájú senkiházi embereket! :)
   
rundfunkhater 2006. jan.. 2.  21:50 9
A Hooligans szar.
A Hooligans a magyar rockzene szégyene.
Hülye vagyok, ez már nem is rock. Pop.
Nagyon rádióbarát, tinilány-kompatibilis zene.
Kár értük, mert a gitáros egyébként rutinos, frankó zenész. Csak ne
ilyen mainstream fost játszana. Valamibõl meg kell élni, de ennyire?

Szóval szar. És nem a rajongó tinilánykák teszik õket szánalmassá. Hanem saját maguk.
   
frigyu 2005. nov.. 21.  13:34 8
A hooligans nem éppen nevezhetõ zenekarnak inkább hangszeres pop csapatnak.Lelkes rajongótáboruk 10-16 éves többnyire a zenéhez nem nagyon értõ lányokból áll plusz náhány hasonló korú fiú, akik elhitték valakinek, hogy a hooligans az jó zene. Pedig egyáltalán nem!! Reméljük kinövik a hooliganszt.
   
Pannyka- 2005. okt.. 9.  22:12 7
rohadt joo a zenekar, mindenkitõl van aláírásom kivéve a csipától:(

imádom azt a zenét amit nyomnak:)
   
fulben 2005. szept.. 13.  19:44 6
jee!én is hallottam...ráckenroll....nagyon hard-os...:)
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky