3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Blog hozzászólások » Alexa Country Band - Blog: Érmihályfalva! Köszönjük! kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a blogbejegyzéshezAlexa Country Band - Blog: Érmihályfalva! Köszönjük! kommentek
ofsider 2014. máj.. 18.  01:47 2
Az Alexa Country Band és Corina szolgáltatta a szombat esti koncert-programot. A "csordultig telt" főtéren a közönség egy órát várt a Bukarestből érkezett énekesnőre és csapatára.
Az Alexa Country Band, alább Corina és társai
Az Alexa Country Band, alább Corina és társai
Szombat este két koncert várt a főtérre érkezőkre.
Az Alexa Country Band élőben adott elő külföldi és magyar slágereket a Rednex együttes "Cotton Eye Joe"-jától a Bojtorján együttes "Vigyázz magadra, fiam!"-jáig, és bizonyították, hogy a band valamennyi tagja remek zenész, ám a közönség inkább a színpadtól távolabb ütött tanyát.
Aztán jó órányi várakozás következett, ugyanis a román könnyűzenei listák élén tanyázó Corina repülővel megérkezett Nagyváradra, ám azt nem kalkulálta be, hogy onnan még autóút is vár rá. A publikum nem mozdult, és ha nem is feltétlen mindenki őmiatta volt ott, de a főtér "csordultig telt". Corina mögött egy úriember "csinálta" a nagyjából egyhangúan dübörgő zenét, két táncosa pedig meglehetős lenge öltözetben képezte a dekorációt. Előbb egy, aztán két, majd egyre több gyereket engedtek fel a színpadra, végül a művésznő már kis sem látszott gyűrűjükből, és úgy is köszönt el - magyarul is - hogy leginkább csak narancssárga baseball-sapkája látszott ki a színpadi tumultusból.
- See more at: [link]
   
ofsider 2014. máj.. 18.  01:46 1
[link]
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky