3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Stúdiók, próbatermek » Próbaterem (másik)

Témakörök
Hirdetés
Próbaterem (másik)
gorog_sali 2011. nov.. 1.  01:40 2
Verőfényes jó napot!

Kiadó havidíjas próbaterembe keresünk megbízható zenészeket vagy egy komplett zenekart (de inkább az utóbbit), lehetőleg hosszú távra. Maga a terem két különálló részből áll, amiből az egyik, egy 18-20nm körüli helység bérelhető. Nem penészes, nem vizesedő, teljesen száraz, hangszigetelt helység, külön ajtóval, stúdióablakkal. A teremhez tartozik egy közös fotelekkel, kanapékkal és egy ősrégi csocsóval ellátott pihenőhelység, amiben kényelmesen ki lehet pihenni a próba fáradalmait. Télen kellemes, a kinti hőmérséklethez képest meleg, nyáron kellemes hűvös. A vastag falaknak köszönhetően nem nagy a hőingás, ezért a hangszerekre egyáltalán nincs hatással az időjárás.

A terem 0-24 órában használható, az év bármely napján bármennyi időre (ha akartok 3 napra be is költözhettek zenélni). WC van! 100%-osan megbízható, 2 acél ajtó védi, az épülettől 50 méterre 0-24 órás kutyás őrség tartózkodik, mindemellett folyamatos járőrszolgálat járja a környéket, a csepel művek egyik legbiztonságosabb pontján található, kb 10 perc kényelmes sétára Szent Imre tér HÉV megállótól.

A havidíj 16-21 Ft körül mozog (Rezsivel együtt!), évszaktól és áramfogyasztástól függően. A terem rugalmas időpontokban megtekinthető, vagy akár szinte költözhető is.

Érdeklődni lehet:
jani3k@gmail.com
inverz.music@gmail.com
   
33554432 2011. okt.. 27.  00:15 1
Novembertől sürgősen társbérlőt keresek Róna utcai próbaterembe (Zugló)! Egész nap használható, még hétvégén is és könnyen megközelíthető. Minden felszerelést hozni kell, de mivel őrzött, ott is lehet hagyni. Az énekcucc megoldható.
email: 404music404@gmail.com, tel.: 06-30-322-45-12
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky