3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Rostás Regina józanító üzenete kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezRostás Regina józanító üzenete kommentek
Tarcsai Ádám 2010. ápr.. 6.  14:39 5
Szia! Nézd meg a zenekarunk profilját, és légy rajongó!

!!!!!! http://mymusic.hu/bloodyroots !!!!!!

Web oldal: http://bloodyroots.hu (Itt belehallgathatsz dalrészletekbe az új lemezünkről.)

MySpace: http://www.myspace.com/bloodyrootsband

Csatlakozzatok az "IWIW klub"-unk-hoz!
Ezzel a link-el -> [link]
   
Rostás Regina 2010. márc.. 3.  10:39 4
Ja és igen.
A legtöbb pozitív csalódást ebben az egy évben éltem át én is. Valóban dolgoznak emberek ebben a szakmában, és a leghálásabb köszönetem nekik. Ők ugyanis erre tették fel az egész életüket, és így próbálnak meg mindent csinálni, hogy a víz felszínén maradjanak, és születik művészet, csak annyira pici színteret kap, hogy néha sírni volna kedvem...(és mielőtt az a vád éren, nem magamról beszélek:-)
Előzmény:   Rostás Regina    2010. márc.. 3.  10:36  
Rostás Regina 2010. márc.. 3.  10:36 3
Nem is vártam ilyen frappáns és szép hozzászólást.
Igen, itt van, amit mindenkinek meg kell szívlelni!!!!
Köszi szépen:-)
   
mizarband 2010. márc.. 2.  21:54 2
...Hozzátéve, hogy a Mizar esete ellenpélda, hiszen mindkét lemezünk megjelenésénél olyan kitűnő kiadókkal dolgozhattunk, mint a NarRator és a BeagleBeat, akik maguk is szembeszélben próbáltak mindig is valami értéket letenni az asztalra. Nem beszélve Paczári Karcsiról, a kitűnő hangmérnökről, aki - ha jól tudom - a Rostás 5 lemezét is csiszolgatta... Szóval a tuti emberek megtalálása sem lehetetlen!
Előzmény:   mizarband    2010. márc.. 2.  21:44  
mizarband 2010. márc.. 2.  21:44 1
Nem akarok pesszimista hangot megütni, csupán - egyetértve a cikkel - felhívnám a figyelmet az un. "Gazdasági válság" néven elhíresült, megfoghatatlan mumusra és az azzal kapcsolatos remények veszélyére, amelyek annak elmúlásához köthetőek. Arról, hogy "majd ha vége lesz a gazdasági válságnak..." nekem a taxis blokád jut az eszembe még a nyolcvanas évekből. Egy drasztikus benzinár emelkedést követően a hazai taxisok gyakorlatilag blokádokkal bénították meg a főváros közlekedését. Amikor a kormányzat visszavonta az áremelést, mindenki úgy érezte, győzött az igazság, de már senkinek nem tűnt fel, hogy a blokád előtt megemelt árak szintjét a blokád után néhány hét alatt, többszöri apránkénti emeléssel újra visszahozta a kormányzat, sőt, azóta sem tesz mást. Taxis blokád azonban soha azóta nem volt. Az emberek átverték magukat, hogy történt valami, most pedig már sztoikusan és fásultan nézik, ahogy háromszáz forint fölé kúszik a benzinár. A 89-es rendszerváltozás ugyanígy működött. Én még emlékszem arra a sokezer emberre a Kossuth téren, akik valahogy mind barátai voltak egymásnak. Ma már az ixedik korrupciós botrány sem ráz meg senkit. Semmi nem változik. Amikor felmegy az olaj ára, akkor emelkedik a benzin ára, amikor csökken az olaj ára, akkor a viszont nem csökken a benziné. Ne felejtsük el, hogy mi 20 éve várjuk, hogy egyszer majd jó lesz. És ezalatt a 20 év alatt mindig küszöbön állt, hogy jobb lesz, mindig megfogható távolságban éreztük. Jobb lett? És mi, az új generáció képviselői vagyunk, akik 20 éve várunk, de vannak, akik 40 meg 60 éve veszítették el az illúzióikat. Hol csesztük el? Talán ott, hogy elfelejtettük, hogy a rendszerváltozás nem csak plusz szabadságot adott, hanem plusz feladatokat adott vissza az átlagember kezébe, amely feladatok ellátásához szándék, munka és tudás kell. Na ezt mi, köszöntük szépen, nem kértük és hagytuk, hogy továbbra is közös képviselőink gengszterkedjenek. A lemeziparban ugyanazok dolgoznak ma is legfelül, mint 20-30 éve. Sőt, már azok gyerekei. Várhatjuk mi a "gazdasági válság" végét, hogy akkor majd jobb lesz, de szerintem igenis az a járható út, ha mindenki, zenészek és zenekarok magukra vállalják az összes feladatot, amit normális esetben más kellene, hogy ellásson. Ha egy feladat nem testhezálló, azt ki kell gyúrni. Ha a zenész ma azt várja, hogy majd jön egy producer, manager, hangmérnök, vagy isten tudja ki, akkor peche van, nem fog jönni, és adjon hálát a magasságosnak. Tessék minden feladatot saját kézbe venni, ez az út. Szerző, hangszerelő, arculattervező, hangmérnök, zenei rendező, kiadó, manager, PR szakember, vagyis minden lépcsőfok egy kézben legyen, és ha így sem megy a dolog, legalább az a vád nem érheti az embert, hogy csak ült és jártatta a száját...
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky