3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Blog hozzászólások » cissz - Blog: Megtörtént a csoda! :) kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a blogbejegyzéshezcissz - Blog: Megtörtént a csoda! :) kommentek
pamaccs 2011. dec.. 11.  23:53 12
Kedves érdeklődők, sajnálattal kell közölnöm, hogy tekintettel a hazai zenészek hozzáállásra, úgy döntöttem, hogy a C# projektet mégsem vihetem hazai földre.. :( Elnézést kérek tehát mindazoktól az olvasóktól, zenészektől, és rajongóktól, jóakaróktól, akik ezidáig kitartottak a C# mellett, vissza-visszajártak a honlapra, s egyúttal bennem is tartották a lelket de sajnos, be kellett, hogy lássam, a C#-nek hazai pályán, semmi esélye van..

Kedves érdeklődők, bár kicsit azért.. én is szomorú vagyok, de.. igy érthető okokból a januárra tervezett magyarországi instant C# - koncert tehát elmarad.. :((((((((


Természetesen, mint alapitó tag, azért nem mondom.. nem is mondhatom, hogy érdeklődés hiányában a holnap is elmarad.. A C#- nek élnie kell, és élni is fog.. Mert örökzöld, mint minden érzés.. Tehát kedves C# rajongók, "Cissz." ;) Akarom mondani.. fel a fejjel.

A C# nem hal meg, csak átalkul.

Mivel a projekt itt, Angliában válhatott valósággá, úgy döntöttem, hogy ezt a darabot belőlem Anglia érdemli meg.. De először is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak a hazai zenészeknek, támogatóknak, akik tudatosan, avagy akaratlanul is, de hatottak rám, foglalkoztak a dolgaimmal, bátoritottak, vagy egyszerűen csak.. ráértek akkor, amikor kellett..

Kedves

Papp Zoltán

Darvas Balázs

Rell Krisztián

Bernát László

Idrányi Barna

Csók Imre

Illés Nándi

Megyesi Marcel

Szabó Dénes,

B.Tóth Lóránd

és Artisjus,



Köszönet mindenért.. :) Kivánok nagyon sok sikert, hitet, és erőt Mindannyiótoknak mindabban, ami számotokra igazán fontos! Sosem felejtelek el benneteket, hiszen Nektek is köszönhetem, hogy.. bár angolul.. de mégis elmondhatom..:



LADIES, AND GENTLEMEN!

THE C# WILL NEVER DIE!!! " ;)

tuft
   
pamaccs 2011. jún.. 19.  18:02 11
Sajnos, Balázs sem mutat érdeklődést.. Persze senki sem mondta, hogy zenekart alapitani könnyű.. Mindenesetre fel kell készülnöm a legrosszabbra, azaz egy esetleges szólóalbumra. Ennek érdekében utánajártam néhány dolognak, és ARTISJUS-nak köszönhetően 2O11 májusától zeneszerzőként is szerepelek a nyilvántartásban. Most viszont rengeteg lett a dolgom.
   
pamaccs 2011. ápr.. 28.  14:21 10
Krisztián tegnap, azaz 2011 ápr.20- án egyértelmű választ adott, sajnos, nem fogadta el a felkérést a dobos posztra. Utódja, még ismeretlen.
   
pamaccs 2010. szept.. 30.  16:54 9
Javítva.. ;)
   
pamaccs 2010. szept.. 28.  14:44 8
A legutóbbi 3-as kicsit gáz.. De a teljesitmény-rátám viszont kiemelkedően jó! Ezt figyi! 3 óra alatt 3 szám.. mindenféle zene nélkül.. Majd ha lesz időm, azért kijavitok 1-2 hibát.. Természetesen csak az énekben.. :D
   
pamaccs 2010. szept.. 28.  14:36 7
Szóval most Anglia.. Ujra.. :) Tudom kicsit fura ez az egész, de éppen olyan.. Helyzet volt, amiben éppen ez volt a legHelyesebb, amit tettem.. Na meg aztán.. jó lenne egy házistudió is.. vagy valami ilyesmi.. Szóval ismét raktár. Továbbá ebben a Helyzetben "egészen véletlenül".. egyszer csak.. találtam egy studiót is.. :) helyben.. Szoval szabadnapokon szivesen eljárok felénekelgetni.. Természetesen csupán néhány minimálzenés felvétel erejéig.. :) A többi ugyanis nem az én dolgom..

KEDVES C# - TAGOK,
YOO MUNKAAT! :)
   
pamaccs 2010. júl.. 13.  12:35 6
Nahát.. Ezt figyeljetek! Krisztián igy is dobol..
http://www.myspace.com/rellfactory
   
pamaccs 2010. ápr.. 25.  08:55 5
Ma pedig saját Rockot énekeltem. Fel. :) A dal címe "Strong enough". A felvétel B.Tóth Lóránd stúdiójában, és közreműködésével készült. Hallgassátok szeretettel.
   
pamaccs 2010. márc.. 6.  22:07 4
Ma pedig gyúrni voltam.. Gyúrtam rockot. Azazhogy gyúrt a rock.. vagy valami ilyesmi..
   
pamaccs 2010. febr.. 24.  12:50 3
Nos, ellátogattam. Jól éreztem magam. ;)
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky