3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Énekest keresünk!!!!!!!!!S.o.S!!!!!!!!!!!!!!!!

Témakörök
Hirdetés
Énekest keresünk!!!!!!!!!S.o.S!!!!!!!!!!!!!!!!
Hell Voltage 2015. okt.. 16.  08:47 73
A budapesti Hell Voltage (AC/DC cover band) énekest keres! Nem az iskolás jelmez vagy a svájci sapka a lényeg, hanem az AC/DC feeling átadása.

Aki imádja ezt a zenét, és szeretné nyomni kedvenc bandája dalait közönség előtt, egy jó hangulatú csapatban, az jelentkezzen bátran az alábbi e-mail címen:
hellvoltage.band@gmail.com
   
norbre 2015. okt.. 12.  14:55 72
Sziasztok,

A Talált Kutya zenekar keresi új énekesnőjét!
Saját dalokat játszunk, nagyjából 15 van kész, és folyamatosan készülnek újak.
Heti egy próba az alap, koncertek előtt inkább kettő.
Olyan énekesnőt keresünk aki legalább hobby szinten komolyan gondolja.
Tömören ennyi a többit majd privátban vagy személyesen.
Egy kis ízelítő:
[link]
[link]
[link]

Ha felkeltettük az érdeklődésedet akkor írj privátban, vagy az alábbi emailcímre:
atisolyom [kukac] gmail [pont] com
   
katula8 2015. szept.. 22.  11:25 71


!!!ÉNEKESNŐ KERESTETIK!!!

A Társ@dalom.shop budapesti fél-profi zenekar, énekesnőt keres! Ha tagja szeretnél lenni egy fiatal, dinamikusan fejlődő bandának JELENTKEZZ! KRITÉRIUM: Hétvégi Próba van, MINDEN VASÁRNAP!

Bemutatkozó számok ( még nem akartuk nyilvánosságra hozni ezeket a változatokat)
Társadalomshop

[link]...

Hello Nyár

[link]...
+
Amivel a Ki Mit Tube-on indultunk: https://youtu.be/_lAaM0S7oJg

Bemutatkozás:
A Társ@dalom.shop egy vegyes társaság, különböző zenei háttérrel és ízléssel. A zenekar hat tagból áll ( nevezetesen: rap/szövegíró: Katula Bence, billentyű: Konstanzer István, /ének: Kriszta Réka Piroska/, gitár: Császár Bence, basszusgitár: Tenki Dániel, dob: Gy. Molnár Kadosa), körülbelül 1 éves a formáció. A zenekar magyar nyelven írt saját szerzeményeket ad elő, melyekben nagy hangsúlyt kap az élő előadásmód. A zenekar megalakulása előtt mindegyikünk aktívan foglalkozott zenével, zenetanulással. Idén Májusban volt az első fellépésünk, és azóta is töretlenül próbáljuk fejleszteni az arculatunkat, és növelni a hallgatóságunkat. Júniusban a banda első helyen végzett a gyöngyösi Szevasz Zenei Tehetségkutató (SZTK) Rap kategóriájában. A verseny keretében közel ezer embert kitevő közönségnek játszhattunk. Júliusban másodikak lettünk az EFOTT tehetségkutatóján, melynek díja egy fellépési lehetőség volt az EFOTT egyik nagyszínpadán (KalinkaStage Nagyszínpad). A zenekar fő irányvonala a hip-hop, amelyet élő zenével ad elő, funk és jazz elemek szintézisében. A sajátos hangzáshoz egy markáns, szókimondó, de felesleges káromkodásokat kerülő szöveg társul.

Kapcsolattartó adatai:

Katula Bence Ádám
06703831142
katula8@gmail.com
A zenekar honlapja:
www.facebook.com/tarsadalomshop
Köszönöm és várom a válaszotokat!
Katula Bence Ádám
   
Tomw 2015. febr.. 17.  12:43 70
A budapesti Satisfiction keresi elhivatott énekesét vagy énekesnőjét a 20-as korosztályból.
Az együttesről információt az alábbi oldalakon lehet találni:

www.youtube.com/satisfictionrock
www.facebook.com/satisfictionrock
www.satisfictionrock.com

Elérhetőség: tomw.guitar@gmail.com
Maximum rock&roll! ;)
   
moricka26 2014. nov.. 22.  04:05 69
Hölgyeim és Uraim!

Itt a lehetőség rockzenekarban énekelni. Fiatal csapatunkba keresünk olyan férfi vagy női énekest, aki a rockzene, a dallamos rockzene világában mozogna és lelkes zenekartagunk lenne. Az új taggal egy új műsort szeretnénk készíteni, így olyan jelentkezőket várunk, akik részt tudnak venni saját számok (=dalszöveg) írásában.

2 korábbi felvételünk:
[link]
[link]

Ha felkeltettük az érdeklődésed, várjuk jelentkezésed a moricka26@gmail.com címre.
   
istennyila 2014. nov.. 2.  14:17 68
ELVESZETT ÉNEKES!!!
Budapesti folk-punk banda énekesét keresi! Ismertetőjegyei azon kívül, hogy jó torokkal bír, hogy határozottan el tudja magát képzelni egy erős frontemberi pozícióban, és hajlamos a totális megőrülésre a színpadon.. Zenei irányvonal elég széles: Flogging molly, gogol bordello, Korpiklaani, russkaja, Dreadnoughts, és így tovább... A zenekar 3 éve működő, aktívan koncertező, bejáratott banda, ennél is inkább hiányolja énekesét! A nyomravezetőnek értékes díjakat biztosítunk, minimum egy tucat koncertre ingyen-belépő formájában! Aki látta, hallotta, kérjük, azonnal fogja be az illetőt, és juttassa el hozzánk! Köszi szépen!

referencia:
[link]

kapcsolat:
istennyila.almos@gmail.com 0670/6509968
   
Volk 2014. máj.. 14.  19:37 67
ÉNEKESNŐ KERESTETIK!!!!

A NoamutheN zenekar keresi leendő énekesnőjét!
Elvárásaink:
-Légy jártas a Metal zenében
- Több éves koncert tapasztalat
- Mezzoszoprán/Alt hang
- Gyors tanulási képesség
- Versenyszellem
- Együttműködő készség
- Jó angol tudás
- 4 szám betanulása első próbákon
Előnyök:
- Szeresd a fantasy-t
Amit garantálunk:
- Heti 1-2x próba hétvégente
- Első próbák (2-3) kifizetése
- Hangulat
- Őszinte véleményt (pozitív-negatív)
- Folyamatos koncertlehetőségek
Ha felkeltettem érdeklődésedet, akkor írj rám facebookon ([link]) vagy keress meg a deak.robert90@gmail.com e-mail címen! Ha nem te vagy ez az egyén, akkor oszd meg kérlek ezt a posztot! És ne feledd: Nem TE vagy az egyetlen, aki erre a posztra "akar" bejutni!

Referenciánk: [link]
   
Johnny Christ 2014. jan.. 15.  21:01 66
Avenged Sevenfold tribute zenekar alapításához keresünk tapasztalt, scream-elni és tisztán énekelni tudó, lehetőleg Bp-i (környéki) énekest. Hobbiszinten, akár meglévő zenekarok mellett, heti 1 próba, fellépések ahogy lehetőség van rá.

Jelentkezz itt: a7xtribute@gmail.com
   
moricka26 2014. jan.. 13.  04:24 65
Énekesnőt és ritmusgitárost keres a Nikotin zenekar!

A több éve, szinte végig állandó tagokkal működő rockzenekar jelenleg új tagokat keres. Korunk 24 év, stílusunk dallamos rockzene. Nem vagyunk profik, de lehetőségeinkhez mérten igyekszünk igényes zenét csinálni. Olyan MEGBÍZHATÓ énekesnők és gitárosok jelentkezését várjuk, akik a rockzenei vonalon szeretnének egy jó hangulatú zenekarhoz csatlakozni, és részt tudnak venni saját számok írásában.

Korábbi lemezünkről 2 felvétel:
[link]
[link]
Ezt ne 100%-nak, csak irányvonalnak vegyétek! Az új számokat közösen írnánk, ehhez hasonló stílusban, könnyebben emészthetőbb dalszöveggel és több gitáros riffel és szólóelemmel.

Ha kedvet kaptál, várjuk jelentkezésed ;-)
moricka26@gmail.com | www.facebook.com/nikotinzenekar
   
Funkysoul 2014. jan.. 8.  09:38 64
ÉNEKESNŐT KERESÜNK!

Budapesti székhelyű, jelenleg már csak instrumentális formációra leszűkült, és más néven működő Funky zenekar keresi új női énekesét. A stílus: Funky/Soul/Jazz/Acid-Jazz, illetve ritkán Blues, és ezek ötvözete. Elsősorban feldolgozásokat játszunk. Fontos, hogy a fenti stílusok irányában légy elhivatott.
Működő zenekarról van szó, 2014. évre már vannak lekötött fellépések, amiket szeretnénk újra a régi vokális felállásban, és már az új énekesnővel kiegészülve bevállalni.
Lehetőség szerint kérünk hanganyagot is csatolni, de ha nincs, az sem gond, mert kerítünk rá alkalmat, hogy meghallgassunk. Az se tántorítson el, ha teljesen kezdő vagy. Sokkal inkább a jó és tiszta énekhang a referencia, és nem feltétlenül a zenekari gyakorlat. Egy próbát mindenképpen megérhet a dolog. Továbbá kérnénk legalább 4-5 dal címét, amit szívesen elénekelnél. Természetesen igazodva a fenti stílusokhoz. Köszönjük. Néhány példa, a teljesség igénye nélkül: Aretha Franklin, Chaka Khan, Randy Crawford, Brand New Heavies, Wicked Jazz Sounds Band, Jamiroquai, Sade, stb...stb...illetve ezekhez hasonló stílusban gondolkodj.
email: funkysoulcollective@gmail.com

[link]
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky