3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. április

Témakörök
Hirdetés
2005. április
myMusic Admin 2005. máj.. 2.  19:45 350
nyertes az I.S.
EREDMÉNY:

Az e havi szavazáshoz annyit hozzáfûznénk, hogy a szabályoknak megfelelõen elfogadtunk minden olyan szavazatot, amely megfelelt a kiírásnak. Viszont, mi is látjuk hogy a szavazatok sok helyen kísértetiesen hasonlítanak egymásra, a felhasználónevek és a regisztrációs idõpontok illetve az IP címek alapján szinte biztosra lehet mondani hogy voltak ugyanonnan jövõ szavazatok. Hogy miért nem zártuk ki õket? Ennek két oka van:

- ha ezeket a szavazatokat nem számoljuk, akkor más arányokkal ugyan, de ugyanez lenne a végeredmény
- három zenekar esetében is felmerült ugyanaz a gyanú


A nyertes tehát ettõl függetlenül, mindenképpen az Inner Sea.

Inner Sea: 60 szavazat
Symbol: 24 szavazat
Cheroke: 21 szavazat
Tûzmadár: 9 szavazat
Opus Altera: 5 szavazat
Re-G: 2 szavazat


A szavazás viszont mostantól ismét változik. A következõ hónapban nem lesz számláló, lehet küldeni a hozzászólásokat, ahogy eddig. Nincsenek viszont szabályok, illetve nem nyilvánosak. Ettõl csak annyit várunk hogy ha nincs szabály, akkor senki sem próbálja megkerülni õket...
   
myMusic Admin 2005. ápr.. 30.  20:13 349
Szavazás lezárása
A szavazást ezennel lezártuk!
   
Vese-Mese(sööör) 2005. ápr.. 30.  19:31 348
Sziasztok!

Úgy látom, most már alakul az Inner Seanek! Gratulálok!:-)
Én is voksommal támogatom ezt a csapatot, nem csak mer’ személyesen is ismerem õket (egyébké’ rendes arcok!), hanem meg kell mondanom, hogy megfogott a zenéjük, amikor elõször meghallottam márciusban!
Sok sikert, emberek!

Meg kiemelnék az Opus Alterát. Már több hónapot töltenek a hónap zenekara szevezásban, szerintem nagyon jók, de tényleg! Szerintem, nagyobb elismerést is megérdemeltek! Meg abból a bejegyzéseibõl, amik itt is szerepeltek, lehet látni, h kik is a csapattagok.

Cherokeet is meghallgattam, hisz õk sem tegnap csatlakoztak. Jó hangulatos rock, a jó keveréssel meg cukorkát lehet csinálni belõle. Bízom, hogy jók élõben!

Ja és a nagyobb zenekar a Tûzm. is feltûnõ. Maga a zene átlagnál magasabb, a felvétel a csúcson van!
   
Kaunass Pjarnu 2005. ápr.. 30.  19:16 347
hey,az innersea!
Jó az Inner Sea! Összeforrott, minõséges lágy-goth zene. Jó, hogy 2 énekesük is van: a lány gyöngyszemként díszíti a produkciót, de fiú nélkül se lenne jó, megvan a változottság, jól alászíneznek egymást.
Még szerintem Extázis is megérdemli, hogy pár szót ejtsek róla. A gyermekkorom nagy kedvenceimre a G’N’Rre hasonlítanak nekem. Hát, most inkább innersea jellegû zenéket szeretem, de emlékszem a rockeres tinikoromra=)
Aztán nagyon remek csapatnak Opus Alterát is tartom, kétségtelenül legerõsebb zenészek mostani kínálatból.
Tûzmadárnak is hallani, hogy nem piskóta. Szerintem, jó helyt fog foglalni a hazai metál színpadon!
Üdv mindenki!

Kaunass
   
Jakuza Sarato 2005. ápr.. 30.  18:39 346
Nyerjen az „is”!
Jahh, nekem legjobban a Du Tharten Varors c. szám tetszik, csak nem értem, miért mindig a koncert végén szoktatok játszani? Ez feldolgozás? Jó pörgõsre sikerült! De más számok se semmi! Jók a hangszeresek, nõci simán nagyszerû!
Még meghallgattam a TM, szerintem stabil a dolog,ám néha kiszámítható.
Ami a legjobb értelemben nem számítható ki az Opus A! Nem „sörzene” az biztos! Átgondolt zenetémák, fogó refrének.
   
MdGsZkR 2005. ápr.. 30.  17:55 345
Sziasztok!
Én Innerseat támogatom! Úgy érzem, megérdemeltek ezt a felvételt. Természetesen, jó zene is kell hozza, és ez meg is van az adott együttes esetében! Jól csinálnak.
Ezért is rájuk voksoltam, mert szép esélyük van. Következõ hónapban, esélyektõl függetlenül Opus altera a jelölt nálam. Õk is nagyon érdemelnek, komoly zenészekbõl áll. Qwa jó a billentyû! Többiek cseppet se rosszabbak, de billentyû témák teljesen megfogtak a figyelmemet- nem minden együttesnél hallani oly variációkat.
Tûzmadárt is letöltöttem, sokan dicsértek. Tényleg nem rossz, bár szerintem túl mainstreamos, kevesebb egyéniség hallom benne, mint fennemlített 2 zenekar munkaságaiban.
   
Kittie Corpse. 2005. ápr.. 30.  17:41 344
Cherokee
Cherokee megérdemli hogy azavazzatok rá! Grat Nekik! :)
   
Rudolf Rupert 2005. ápr.. 30.  17:40 343
innersea! wow!
Hell! Tudnak nyerni! Böbe, Csabi, Józsi, Tim, István, Dima, gratulálok! :))))))))
Remélem, most már tényleg összejön Nektek!
Én is mindjárt dobok 1-et, mert nagyon szeretem, amit csinálnak, jó zenészek a gyerekek! A koncerten olyan jók szoktak lenni!
Na még felajánlottak meghallgatni Opus Alterát, tényleg nem semmi ez a banda! Teljesen világszínvonali zenét produkáló csapat (na,meg az angolt próbáljatok azér ki!). Tényleg nagyon jó volt meghallgatni titeket!
Ja, és a true-metál a tûzmadár! Nem rossz, egyáltalán nem! A hangzás itt is irigységkeltõ:)
   
Junkiesgirl 2005. ápr.. 30.  17:37 342
Cherokee
Junkies és Cherokee 4ever!
   
Napalma 2005. ápr.. 30.  17:26 341
INNERSEAre szavazom én!
Jó csapat, a dallamos darkért jó nagyot tesz. Az új számokon megjelentek érdekes párhuzamos gitár témák(nem twinsólók, annál érdekesebb), jól játszanak a srácok (na, Böbe meg énekel).
Más, amire kíváncsi lettem az Opus Altera. Jó volt meghallgatni, de nagyon! Még tegnap a koncerten Tim mondta, hogy lehetséges közös fellépésetek, na erre kíváncsi lennék! Szerintem f.sza lehet!

Reg-t is meghallgattam, egészen kilóg a sorból:) Nekem teccik, ahogy zenélnek (az ének szerintem még jó, de a vokál nem tetszett meg, bocsánat). Hangulatos, szerintem…

Ui: Tim, a CD-t majd vissza hozom, bocsi!

Helenka
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky