3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Világmegváltás tolmáccsal – Jean Michel Jarre Budapesten kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezVilágmegváltás tolmáccsal – Jean Michel Jarre Budapesten kommentek
salamander 2008. nov.. 16.  17:36 1
"Az okos (és a bevételt minél inkább maximalizálni vágyó) szervezők még a küzdőtér színpad előtti 25 méterét is lekerítették, és ezekre a „kiemelt állóhelyekre” azért betettek elég széksort, hogy az igazi fanatikusok közel 20 000 forintért nyugodt körülmények közt élvezhessék ezt a másfél órás utazást."

Kedves Szerző!
Az igazi fanatikusok, akik 20 ezer forintért megvették a jegyet a kiemelt állóhelyekre pont, hogy az eléjük berámolt 25 méternyi székek mögé voltak kiszorítva. Szóval a székek marhára nem nekik voltak ott, hanem azoknak a VIP-nek nevezett arcoknak, akiknek ingyen az ölükbe dobálta a jegyeket a szponzorcium.
Így ők aztán tényleg baromi nyugodtan élvezték az utazást, amíg mögöttük azok, akik kicsengették a kemény pénzeket arra, hogy a koncerten, majd a színpadot csapkodhassák az extázisban, majd szétpattantak a dühtől, mert egész egyszerűen úgy át lettek (lettünk) verve, hogy olyat még nem pipátam.
Szóval erről ennyit. És szerintem azért érdemes tájékozódni egy kicsit egy ilyen cikk írása előtt, arról, hogy valójában mi is az ábra. Vagy nincs igazam? Mert marha jó, hogy manapság minden baromság kikerülhet az internetre, koncertbeszámoló néven. Szégyen.

És, hogy lásd, nem a vakvilágba beszélek, idézek Jean Michel blogjából egy kicsit:

"We had a great audience standing behind a seated area in front of the stage, creating a difficult way to communicate with the fans.."

Zoli
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky