3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » A Take That sokkal jobb mint az Oasis kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezA Take That sokkal jobb mint az Oasis kommentek
barbus87 2008. nov.. 25.  22:54 9
Ja, és a Take That megdöntötte a jegyeladási rekordot a napokban...
A rendszer meg kétszer teszi be az üzijeimet!:S
   
barbus87 2008. nov.. 25.  22:54 8
Ja, és a Take That megdöntötte a jegyeladási rekordot a napokban...
A rendszer meg kétszer teszi be az üzijeimet!:S
   
barbus87 2008. nov.. 25.  22:49 7
Persze, mert gondolom az alkoholt már legurították a színfalak mögött...:D:D:D
   
barbus87 2008. nov.. 25.  22:49 6
Persze, mert gondolom az alkoholt már legurították a színfalak mögött...:D:D:D
   
jacobboci 2008. nov.. 11.  12:07 5
vhelga: az oasis a 90-es években még a legpesszimistább adatokkal számolva is több mint 30 millió lemezt adott el világszerte. (def. maybe: 7 milla, wtsmg: 18 milla, be here now: 7 milla). szval nem a 30 millió töredékét... ja, és ők is manchesteriek. liam pedig már a 2000-es pesti fellépésen is margitszigeti kristályvizet ivott... :)
   
karl boro 2008. nov.. 6.  02:26 4
csípem ezt a topikot
itt aztán tényleg rajongók vannak
ez a legjobb változat
az már kevésbé tetszik hogy külföldi cikk lenyomata után ezt a szegény újságírót osztják
mi a faszom köze bárkinek is a Take That-hőz?
ha valakinek tetszik is nem mindegy hogy ki mit ír róluk?
ők manapság kábé senkik
na ha már így alakult akkor jobb lenne bármilyen megjelenésnek is örülni
amúgy meg gáz RW-re hivatkozni hogy az milyen jó
az a csávó a legjobban veti meg ez a bandát
kvázi...
   
vhelga 2008. nov.. 5.  21:53 3
Kedves Júlia,
Szeretem az olyan cikkeket illetve irójukat, mint a fentebb lévő, mert szól is valamiről és mégse. Csak azért kár volt irni, hogy vmit irjál. Sok mindennel nem értek egyet, ha nem bánod, megosztom veled. A cikk stilusa azt sugalja mintha picit a lelkedre vetted volna hogy mást is lehet szeretni, mint az Oasist. Nem tagadom a mai napig a szivem csücske a Take That, majd 30 évesen. Kétszer voltam a koncertjükön, kétszer RW-en. Azt hogy mennyire nem készültél fel a cikk irása elött, mutatja az a rengeteg hiba amit elkövettél. Szerinted ma az Oasis a legsikeresebb brit banda? És riválisa lenne a TT-nek?? Egy rock és egy pop együttes nem ugyanaz. A TT 30 millió lemezt adott el világszerte a 90-es években, a "másik" a töredékét. Való igaz hogy nem koros emberkéknek szól, amit csinálnak, de mellettük legyen szólva, hogy idővel "beértek" ők is mint a jó bor. Az Oasis soha az életben nem lépett fel úgy, hogy ne lettek volna beállva. Nehéz is igy megmozdulni a szinpadon.A Backstreet boys-hoz miért hasonlitottad nem tudom, kb. 5 év a különbség a két zenekar alakulása között a TT javára. Dicséretedre váljék legalább a nevüket helyesen irtad le, mert a szülővárost nem sikerült eltalálni, a TT manchesteri, nem liverpooli. Ami a bárgyú zenét illeti, kétlem hogy egy koncertet, vagy számot is meghallgattál volna, kár igy véleményt nyilvánitani. Ami a turnét illeti, ez már a második turné és album a visszatérésük óta nem az első. Legközelebb nem árt jobban felkészülni, további sok sikert az újságiráshoz! Üdv, egy TT rajongó.
   
barbus87 2008. nov.. 2.  07:48 1
Szerintem azért nem kellett volna ennyire leírni a Take Thatet, mert nem igaz, hogy csak a tinik szeretik őket, én speciel már nem vagyok az, és mégis szeretem a fiúkat, és sok velem egyidős barátnőm is így van ezzel, sztem jó zenét csinálnak. sőt, én azóta szeretem őket jobban, hogy Williams kiszállt a bandából! Abban pedig igazuk van, hogy egy koncert élvezetesebb ha nem csak ácsingóznak a színpadon! A napokban voltam James Blunt koncerten, és mivel ő a nagy kedvencem, akkor is elmentem volna ha Blunt csak álldogál, de akkora bulit csinált, és egyértelműen kijelenthetem: sokkal jobban szórakoztam, mintha csak egyhelyben állt volna! És nem azért mert a zenéje gyenge lenne! Ha pedig a két kncert között kellene választanom(Take That vagy Oasis) és tuti a Take Thatre voksolnék, és 100 %, hogy nem vagyok vele egyedül!
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky