3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Újra élesen - Metallica: Death Magnetic kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezÚjra élesen - Metallica: Death Magnetic kommentek
pocox 2008. szept.. 18.  10:25 4
Mindenesetre ha valakit erdekel es hangoztatni akarja a velemenyet, akkor alairhatja ezt a peticiot az album ujra masterelesevel kapcsolatban...

[link]

http://www.petitiononline.com/SaveMet/

Persze, vannak szarul szolo keveresek meg cd-k, de azokat mint velvet revolver, ki nem szarja le?? DE a Metallica ezt ne csinalja, vannak dolgok amik egyszeruen 25 ev utan nem tortenhetnek meg, ha pedig megtortennek akkor ki kell javitani es elnezest kerni, szornyu...a St Anger egy tok mas teszta az zenei hangzasvilag az nem mastering, ott jol szol az amit akartak, itt szarul szol az amit akartak, ez egy rohadt nagy kulonbseg !

Ki vagyok akadva az egesz stabra.

itt egy fasza elemzes a cuccrol:

[link]
   
burlesque 2008. szept.. 17.  15:50 3
Ha meg igazán fosul kevert albumot "akarok" hallgatni, akkor berakom a 'Contraband'-et a Velvet Revolver-től. A zene azon is marha jó, csak épp olyan tompa néhol, mint egy hegyezetlen postairon.
   
burlesque 2008. szept.. 17.  15:49 2
Szerencsére azért nem olyan rossz a helyzet, mint a St. Anger esetében :)
   
pocox 2008. szept.. 17.  15:18 1
Igen, csak egy a gond, hogy olyan szarul szol a masteringje, hogy szinte hallgathatatlan az egesz album! Igy kiadni egy cd-t eleg szegyen. Szamomra ok voltak az etalon a metal hangzasviagat illetoen, es erre tessek egy szetkompresszalt szart boritanak ki az ut kozepere, ossze sem lehet hasonlitani a Justice for all-al vagy a black album keveresevel es masteringjevel. Egyebkent mar peticiot is nyujtottak be, amelyen a lemez ujramestereleset kovetelik a rajongok ! Jogosan megjegyzem !

[link]
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky