3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Gerendai Károly: Mi csak zöld füvet kapunk kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezGerendai Károly: Mi csak zöld füvet kapunk kommentek
Cgod 2008. júl.. 21.  15:51 1
A szigetnek nagyjából a megfizethetősége elvesztésével veszett el a vonzereje. Szerintem igenis roppant módon megterhelő átlagos diáknak kifizetnie 37500 forintot a jegyre. Mondjuk az is lehet, hogy már más világ van, és teljesen természetes, hogy valaki egyhét alatt elkölt legalább százezer forintot. Az egyik ok, ami miatt elhatároztam, hogy nem megyek szigetre, az ez (illetve nem ez, hanem a pénztárcám), ami szindrómával már a volton is találkoztam.
A másik probléma, hogy kedves szigetkft olyan szinten profitorientálttá vált, hogy az hihetetlen. Vidéki médiumként (De médiumként!) például esélytelen szigetre akkreditációt kérni, voltra is maximum akkor adtak, ha fizetem a jegyet, attól függetlenül az ingyenreklám az jó persze. Mondjuk itt lehet szarrágózni, hogy mit ugatok, meg miért érzem, hogy ingyen kéne mennem, de szerintem ha már én is dolgozok azért, hogy ezeken a feszteken legyenek emberek, akkor valami csak jár.
A harmadik, hogy kezdik megölni a sziget számomra egyik legnagyobb vonzerejét, a civilszigetet. A cserkészek például már tavaly is alig bírtak kimenni, idén nem is lesznek. Legközelebb már az is ki lesz találva, hogy a szemétszedők is vegyenek karszalagot.
Amúgy szerintem érdemes lenne kicsit jobban megnézni a főváros és a szigetes holdudvar összefonódásait, biztos lennének érdekes dolgok. Szóval szerintem én csak maradok a kisebb, független feszteknél, esetleg a deltásoknál, még mindig emberközelibbek ezek a rendezvények.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky