3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Tehetségkutatók és Fesztiválok » After Music Club

Témakörök
Hirdetés
After Music Club
feketepeter 2008. ápr.. 10.  14:38 2
Hm... Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod van a hellyel.
Most leírom az enyémet is. Én nem tudom, a mi bulinkat ki szervezte, egy másik együttes előtt játszottunk (Rejtély zenekar), én csak velük beszéltem. E miatt ilyen gondunk nem volt. Gázsit mis se kaptunk, de 20e forintnyi fogyasztása volt a zenekarnak, mait nem is volt könnyű elinni, bár a rajongók segítettek. A technikus srác rendes volt és profi. Ezek miatt mi igen jót buliztunk ott. Bár a pultos csaj bunkó volt, de ez annyira nem volt zavaró. Mi így jártunk. Nem tudom, ki szervezett. Szóval alapvetően nekem jó tapasztalataim vannak a hellyel, amúgy is hangulatos. Ha ingyen sört akartok a rajongóknak...
Előzmény:   reszemrol_ok    2008. ápr.. 9.  14:46  
reszemrol_ok 2008. ápr.. 9.  14:46 1
Csak azt tudom mondani hogy mindenki (zenekar) nagy ivben kerülje el a helyet. Inkorrekt a szervező, név szerint Felvinczy Emese. kb 1,5 hónappal a koncert elött megállapodtunk. Hétfőn játszunk mert még nem voltunk ott stb. Nem tud gázsit fizetni max ha a fogyasztás eléri a 80 ezret. (konkrét számokról ekkor se beszéltünk). Zenekari fogyasztás pesrze nincs..mondtuk ok próbáljuk meg.
kb 2 héttel a koncert elött látjuk hogy más zenekar van beirva arra a napra. Telefon, mire kiderül hogy elfelejtette a csaj hogy mivelünk állapodott meg. (2x minimum beszéltem vele + sms-ben az összes infót átküldtem.) Sebaj telefon a másik zenekrnak (én) megegyeztünk hogy ki mikor játszik milyen cuccon stb. (koncerten hallottam egy ismerőstől hogy egy 3. zenekart is beszervezett aznapra a csaj. Valszeg ők rutinosabbak voltak és nem jöttek le szivni.) Szóval buli jó volt, nép rendesen, a pultos csaj szerint 130 minimum a bevétel. A szervező le se jött egyébként. Mikor felhivtam gázsi ügyben akkor arra hivatkozott azért nem ad mert gázsit mert a költségeit zenekaronként kell érteni. Ergo hülyének nézett. A másik bandának kifizetett 10 rugót azt mondta osztozzunk velük..
Az ilyen inkompetens és inkorrekt szervezőket kerüljétek nagy ivben..
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky