3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Simple Plan - emo-e vagy? kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezSimple Plan - emo-e vagy? kommentek
Sheila 2010. márc.. 26.  19:13 16
Csak most jutottam el oda, hogy összeszedve a gondolataimat véleményt írok. De látom te nem tetted ezt, hisz akkora baromságokat, és annyira szánalmas dolgokat írtál, hogy csak nézek magam elé és a fele felháborít a másik felén meg jót röhögök. Csak tudod elfelejtettél sok dolgot...A számaik nagyjából az életüket írják le és az érzéseiket. Hogy csak párat említsek: Perfect, Perfect world, Untitled, You love is a lie, Save you de sorolhatnám. Az egyetlen banda akiknek a számaikban benne van az életem a Perfect pl, vagy a Welcome to my life, és lehetek akármilyen vidám, és boldog, de ha a Perfect-et meghallom, elragadnak az érzések. Tudod 2év után felhívtam az apám, mert a Perfect ráébresztett arra, hogy jobb akarok lenni az apámnál. De ezt hagyjuk... Mellesleg, hogy jössz te ahhoz, hogy azt kritizáld, hogy 13 éves koruk óta együtt zenénkek?? Ez mért olyan nagy dolog? Ezért tisztelni kéne őket nem kritizálni! Mondok még jobbat... Seby és Pierre már 5-6 éves koruk óta barátok. Volt egy interjú amiben megkérdezték őket, hogy mit tennének meg egymásért. Azt mondák a kérdésre egy mp alatt rávágva a választ, hogy az életüket is odaadnák egymásért! Ezt kritizáld! Attól még, hogy neked nincsenek igaz barátaid, nem kell mások barátságát leszólni! Szirupos balladák?? Komoly...14 évesen több érzelem, és érzés szorult belém mint beléd...No Thanx?? Lola?? Hogy jönnek ide?? A Simple Plan a világ legjobb bandái közt van, a No Thanx és Lola pedig soha nem lesznek/lesz olyan sikeres és olyan érzelmes, érzéki számokkal rendelkező együttes, előadó mint a Simple Plan.
   
móni97 2008. okt.. 25.  15:58 15
Szerintem nem kell kritizálni őket,így jók ahogy vannak és kikérem magamnak hogy Jeff-et castingolták.De te még azt sem tudod, hogy hanyadik lemezük.
Előzmény:   SPFOBGCFAN    2008. szept.. 23.  19:00  
SPFOBGCFAN 2008. szept.. 23.  19:00 14
Hát ők biztosan fenn marardnak a felszínen mert vagyunk annyian mi rajongók hogy csinálják tovább! És attól még hogy a south parkból vetted az idézete attól még azt jelent amit jelent! Nem tuom hogy te miket szeretsz de biztosan te sem örülnél ha róluk/róla is ilyen megalázó dolgokat írnának!És hogy írhatsz ilyeneket ha még azt se tudod hogy hányadik lemezük?És neked mi bajod van azzal hogy 13 éves koruk óta játszanak?Istenem ők ezt szeretik ehez van kedvük!Különben a Wikipédia azt írja hogy pop-punk csapat ami rockot is tartalmaz jócskán!És mi az hogy a szájukra merték venni? Ezek után inkább te hogy mered a simple plan szót a szádra venni? Nincs is rommá tetoválva Pierre! Azér mert az eggyik karja van meg az egyik lábán az van írva hogy simple plan!Szerintem jól áll neki! Hisz van olyan akinek egy kis tetkó is rosszul áll!Meg abba is belekötsz hogy Jeff kopasz? Jóhogynem szkínhednek állítod be!!!Ők igenis egyediek mert nem tudom hol hallottál te olyan bandáról akik arról zenélnek ami belőlük jön amit ők éreznek!Pl.:Shut up, Welcome to my life, My aliens, ........!Mér csak lányokról beszélsz! Jó én is lány vagyok de ismerek olyan fiút aki még talán jobban örjöng értük mint én!Még írhatnék de a többiek meg kb. azt írták amit gondolok!!!
   
CR 2008. szept.. 4.  05:41 13
nagyon jól tudom, hogy vannak ízlések és pofonok... nade ez túllő mindenen... szerintem a simple plan messze a legjobb banda a világon... és ezt most nem elfogultságból mondom... nincsenek elszállva maguktól, és tudják hogy mindent a rajongóiknak köszönhetnek... én részben ezért is szeretem őket nagyon... mert teljesen hétköznapi srácok! nekem mindegy mi a véleményed, elfogadom... de azért őket tiszteld meg azzal, hogy nem sértegeted őket (jó tudom, ez úgysem fog eljutni hozzájuk, de akkoris...)
egyébként ha szerinted Pierre rommá van tetoválva, akkor te még nem láttad Benji Madden-t... (akivel nincs semmi bajom, sőt...
   
iceflower 2008. aug.. 23.  16:30 12
ugyertem akkor is szeretni fogom
   
iceflower 2008. aug.. 23.  16:30 11
te az tenyleg rohely hogy mas jonak tartja az uj albumot aki igazi kritikus
te meg itt foldbe dongolod.ezt a bandat akkor is szeretnem ha Britney poppot fog jatszani mert torodnek a rajongokkal es nincsenek elszallva.
   
iceflower 2008. aug.. 23.  16:17 10
Rengeteg kritikat olvastam mar a lemezrol angol es magyar oldalakrol egyarant de ilyen megalazot meg nem.(az egyuttes szamara megalazo).most nem azt szeretnem hogy informalodj jobban a bandarol es ird at az egeszet( mert megerdemelnek),sem azt hogy szeresd meg oket mert mindenki azt szeret es utal amit csak akar.de azt azert nem kellett volna beleird hogy:addig is Kanada kerjen bocsanatot ....ez mi ?miert irsz ilyen badarsagokat?inkabb Magyarorszag kellene hivatalosan bocsanatot kerjen,mert szakerto letedre(ami szerintem nem is vagy mert egy szakerto jobban informalt) ilyen ertelmetlen a Simple plan-t megalazao kritikat irszXD
   
savashenrik 2008. márc.. 26.  11:15 9
dear allz.
sosem kommenteltem a cikkeimet, és ezután sem fogom, kivétel erősítse ezen szabályt ezalkalommal is.

szögezzünk le pár dolgot előre.
a kritika, mint olyan műfaj, szubjektív.
ahogyan a rajongás is az.
pont.
a popipar pedig pontosan erre a rajongásra épít.
én meghallgattam a lemezt, átolvastam a borítót, és amit hallottam/láttam, az alapján írtam azt amit.
legyetek erősek, ez a lemez akkor is popzenét tartalmaz, ha gitárt akasztanak a nyakukba a tagok, és tudnak is rajta játszani. a green day is eltávolodott a punktól, és pop lett az évek során, és még tették ezt jópáran. (a pop nem a britney féle pop, van olyan pop is, amit bizony hangosan, gitárokkal játszanak) az évek majd eldöntik, hogy a könnyűzene süllyesztőlyében ki tűnik el, és ki marad fenn a felszínen.

zenei áthallások felfedezhetőek, és ahogy az előző korosztály kinőtt a párhuzamként felhozott csapatokból, ugyanígy néz majd értetlenül 5- 10 év múlva egy másik tizenéves korosztály majd a s. p. -re, hogy ez már nem menő.
az érzelmes, vagy lázadó dalokkal sincs baj, - nem is ezt írtam- azzal van baj, hogy ha tinikedvenc zenekart dobnak piacra a kiadók, akkor a recept mindíg ugyanaz a sablon, zenében és külsőségben egyaránt, és ez akkorsem változik meg, ha videóüzenetet postol fel a zenekar, vagy blogol az erre megfizetett háttérember. persze ettől lehet cukker a csapat.
más.
a kérdés a cikk elején költői, a belgä dalának címe átírva, és nem kijelentés, hanem kérdés.
magyaróra megvan mindenkinek?!
az az izé amikor nem számokkal hanem betűkkel meg versekkel megy a macera.
?= kérdőjel
.= kijelentő mondat végén használjuk.

kutya nem állította azt hogy emok.
azt sem hogy fakezű hangszeresek, hanem ennek éppen az ellenkezőjét.
szövegértelmezés.

a kanadai bocsánatkérés szintén átvett idézet, south park című rajzfilből.
és hogy a végén megragadjon a lényeg:
nekem nincs bajom a simple plannel, egyszerűen meghallgattam az új lemezt, és ennyi volt benne. ettől ti még szerethetite, sőt hajrá, rajongani ér, és nem ciki, hiszen ti rajongók tartjátok el a zeneipart, a kedvenc zenekarotokat, és ezz így is van jól. ( én meg a sajátjaimat, de ez most nem tartozik annyira ide).
   
SK 2008. márc.. 24.  10:36 8
Én is teljesen egyetértek velük
Nézzél már egy kicsit magadba ember... Na mit látsz? Jaaa, egy szánalmas valakit, akinek nincs jobb dolga, mint hogy jobbnál jobb együtteseket fikázzon? Na látod, ez vagy te.
Szerintem ezen gondolkozz el egy kicsit, hidd el, nem fáj ám ha használod az agyad.
   
stevey 2008. márc.. 24.  00:30 7
kössze 'missmadden' ^^ :D
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky