3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Stúdiók, próbatermek » kiado helységet - Keresek! -

Témakörök
Hirdetés
kiado helységet - Keresek! -
Midnight Sunshine 2008. jún.. 10.  10:11 2
Kedves zenekarok!

Azért szeretném elmondani mi történt, hogy veletek ne történhessen meg, ami velünk!
A dolog úgy történt, hogy kb. fél éve béreltünk egy pincét a Határ útnál. A Főbérlőnk már akkor sem segített a helyrehozásában a pincének, de kínnal keservvel lakhatóvá tettük a saját erőnkből és pénzünkből! Ez idáig nem is lenne baj, de a tegnapi esőzésnek köszönhetően, a terműnk totál beázott, és a lent lévő cuccok fele tönkrement. Mikor felhívtuk a főbérlőt, ő nem csak azt közölte, hogy semmi köze hozzá, és nem vállal felelősséget, de mikor ezen felkapva a vizet keményebb hangnemet ütöttem meg közölte, hogy pakoljunk ki az utcára, és takarodjunk! Szóval 2 dologra hívnám fel a figyelmeteket!

Mikor kibérelitek a termet, tisztázzátok, kit terhelnek a karbantartási feladatok, illetve, hogy a főbérlő vállalja e a károkat, ha nem biztosítsátok be magatokat külön, mert mi sem kapunk semmilyen kármentesítést!

A másik, hogy ha a határ út környékén Jimmy-től bérelnétek termet, felejtsétek el, mert újra be fog ázni, párás lesz, és ő semmilyen felelősséget nem fog vállalni az okozott kárért!
   
bubue 2007. aug.. 14.  20:58 1
kiado helységet - Keresek! -
Hali. Olyan helységet keresek bérlésre, amit vagy havonta, vagy akár többhavonta kell fizetni, akár egy gyárépületben vagy akárhol, ahova belehet cuccolni, bezárható, akármikor odajárhatunk, az sem baj ha van benne áram :P stbstb... ha valaki tudna segiteni, iszonyat nagy segitség lenne.


üdv én
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky