3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Technikai kérdések, segítség! » Közvéleménykutatás

Témakörök
Hirdetés
Közvéleménykutatás
kaes 2008. jún.. 3.  12:50 24
Estére??? Jaj... :(
Előzmény:   MyAdmin    2008. jún.. 3.  12:40  
MyAdmin 2008. jún.. 3.  12:40 23
Ma lesz meg az eredmény, már mi is nagyon várjuk :) A Karmatronic dönt a fellépőkről, épp az előbb beszéltem velük. Tegnap összesítettük a szavazás eredményét, és ma hallgatják végig a bejutott zenekarok feltöltött MP3-ait. Délután fognak hívni az eredménnyel, estére fent lesz a címlapon! Addig türelem plíííz, és persze piiiisz :)
   
kaes 2008. jún.. 2.  22:55 22
el is hiszem! :D kitartás, mindjárt holnap!
Előzmény:   Joint    2008. jún.. 2.  20:04  
Joint 2008. jún.. 2.  20:04 21
Mi (2in1) már megkérdeztük, azt mondják hogy holnap hirdetik ki a győzteseket. Reméljük tényleg így lessz, mert már szétb*sz az ideg:)
Előzmény:   kaes    2008. jún.. 2.  12:13  
kaes 2008. jún.. 2.  12:13 20
Tisztelt MyAdmin, vagy valaki, aki tudja!

Nem tudom, hol kérdezzem meg, ezért teszem itt. Igazából az érdekelne, mikor derül ki, hogy kik azok a szerencsések, akik felléphetnek az A38-as hajón??? A koncert napján, vagy mikor? Mert például a hip hop est 5-én lesz, és ma már 2-a van...

Előre is köszi a választ!
   
csakhang 2008. máj.. 25.  10:17 19
Regisztrációnál legyen egy hatalmas gomb amin a ZENAKARI REGISZTRÁCIÓ! szerepel:) De sztem csak én agyok sötét mert nem találtam meg 1ből h hogya kell zenekart regisztrálni
   
MyAdmin 2008. febr.. 15.  14:44 18
Köszönjük az észrevételeket, bár lényegi dolog az oldal lassúságán kívül nem volt benne, vagy legalábbis számomra kevésbé volt érthető, hogy miért baj ha a címlapon lévő egyik doboz átkerült a jobb oldalról a bal oldalra (ami egyébként azért történt mert ott van így is több hely).

Az oldal sebességén majd próbálunk javítani, ami azért furcsa mert novemberben egy teljesen új modern szervert vettünk, ami jóval gyorsabb mint a régi, és nem is volt olcsó. De a nagyobb látogatottság miatt persze folyamatosan nő a terhelés is, ami miatt nehéz összehasonlítani.

A "köz"véleménykutatást egyébként nem törtöltük, dec. 31-én automatikusan lejárt, már nem lehet szavazni, de most is elérhető az eredmény. Érdemi visszajelzést továbbra sem láttam az oldalon lévő hibákról (pedig mi is tudjuk hogy még folyamatosan vannak előbukkanó dolgok). De a megújult lapot illetően dícséretet levélben elég sokat kaptunk, és hál'istennek a felhasználók nagy részének sokkal jobban tetszik az új oldal.

A "majd hozzászoknak módszer" ez esetben továbbra sem érthető, mint írtam és ez OBJEKTIV tény, hogy az új oldalon 5-10-szer annyi funkció van, így össze sem lehet hasonlítani a régi oldallal. Ha csak az árát nézem, a régi oldal programozása, és az új oldalért kifizetett összeg között is több mint 20-szoros különbség van.

Az oldal fejlesztése egyébként még mindig nem zárlut le, így ha most jönnek észrevételek, akkor azokat viszonylag hamar be tudjuk építeni, amint ahogy eddig is tettük.

Mégegyszer köszönjük az észrevételeket!
Előzmény:   fenderblues    2008. febr.. 15.  09:58  
fenderblues 2008. febr.. 15.  09:58 17
Tehát a válasz: Semmi! Bár a többség eszerint jobbnak találta a régi oldalt egyszerűbb inkább törölni a "köz"véleménykutatást és a majd hozzászoknak módszert alkalmazva mondogatni magunknak hogy: Márpedig mi biztosak vagyunk benne hogy az új jobb!!! Hiszen új és az egónk nem engedi beismerni a tévedést!
Igazából(hogy ne csak panaszkodjak hanem mondjak is valamit amivel javítani lehetne az egész oldal minőségét), én sokaktól hallottam, hogy az új oldal elindulása után lelassult az site betöltése, sőt néha egyáltalán nem sikerül bejutni az oldalakra.
Sokan pozítavan ítélték meg azt a dolgot hogy az 'új zenekar' , 'friss mp3' , 'új album' az képernyő egyik oldalán voltak elhelyezve nem pedig , mint most, az egyik itt a másik ott.
Azért volt jobb mert az újonnan beregisztrált zenekarok nevei alatt azonnal láthattuk hogy töltöttek e fel mp3-at vagy éppen albumot.
Persze ezek csak apróságok, de talán segítenek.
Remélem nem kedvetlenített el a kritika titeket, kívánom hogy inkább ösztönözzön és arra biztasson hogy 'jól megmutassátok nekünk a tutit'!
Üdv
Előzmény:   fenderblues    2008. jan.. 1.  07:35  
MyAdmin 2008. jan.. 2.  14:10 16
hát, nagyon várjuk a véleményeket, hogy miért volt jobb régi?

egyébként első ránézésre érthetetlen, mivel az új oldal mindent tud, amit a régi, és kb. 5-10-szer több funckió van, tehát ez olyan mintha a skodából átülve egy mercedeszbe, nekiállnánk panaszkodni, hogy a fenébe is, ez a mercedesz nem olyan jó, mint a skoda volt. vagy lehet, hogy nem találjuk a slussz kulcsot?
Előzmény:   fenderblues    2008. jan.. 1.  07:35  
fenderblues 2008. jan.. 1.  07:35 15
Sziasztok!

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy most hogy a "régi oldal jobb volt" szavazáson ez a válasz nyerte a véleménykutatást mi lesz?
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky