3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Volt 2011

2011. június 13. | Anikó

Mit is kapsz a VOLT-on?

Copyright:

Június 17-ig még akciósan megvásárolhatod a VOLT jegyed, sőt már térkép segítségével álmodozhatsz a június 29 - július 2. között a soproni fesztiválon töltött napokról! Aki már június 28-án is ott lesz, az Magna Cum Laudét és Budapest Bárt kap, és a Kispál és a Borz búcsúkoncertjének felvételét!

Ha már azon búsultál, hogy lecsúsztál a kedvezményes VOLT jegyárakról, akkor van egy jó hírünk! Mert június 17-ig még olcsóbban juthatsz hozzá a soproni fesztiválra való bejutás kulcsához. Így napijegyet 8.990 Ft-ért, bérletet 22.990 Ft-ért válthatsz!
 
A másik jó hír, hogy fejben már simán tervezgetheted, hogy merre visz majd az utad, így talán az éjszaka kritikus pontján sem feltétlenül fogsz eltévedni, hiszen kár lenne kihagyni a kedvenced koncertjének az elejét! Már megnézheted a VOLT térképen, hogy egy-egy előadó melyik színpadon lép fel, és hogy találsz oda a legegyszerűbben. 
 
A feltérképezésre jó alkalom lesz az első nap is, június 28-a, de ezen a napon már kihagyhatatlan programokba is belefuthatsz. Ezen a napon lesz a Magna Cum Laude és a Budapest Bár koncertje is. Mivel a Kispál és a Borz tavaly feloszlott, így ők már nem tudnak fellépni, de a Szigeten készült koncertfilmet ezen a napon óriási méretben és koncerthangosítással nézheted vagy ugrálhatod végig. Így majdnem olyan lesz az MR2 Színpad környéke, mintha tényleg ott zúzna a Kispál. Utána pedig a REWIND VOLT-os különkiadására lehet belecsúszni a reggelbe: Palotai, Cadik, Publo és Zeek zenéjére. Az RTL Klub színpadához a soproni Too Late, Bluesberry és DJ Enikő fog hívogatni. A T-Mobile Teraszon Tesco Disco-zni lehet egészen hajnalig. 
 
A VOLT elkészítette a TV spotját is, ami jó eséllyel sokszor fel fog tűnni a következő hetekben. A VOLT felhívásának eleget téve sokan küldtek be videófelvételt, és ezek közül összevágtak néhányat, így a legszerencsésebbek a TV képernyőjén láthatják viszont magukat. Ennek a spotnak el fog készülni egy hosszabb verziója is, amibe még több VOLT rajongó kerül bele. 
 
A fesztivál időpontján (június 29-július 2.) túl egy dátumot jegyezz még meg: jövő péntekig, azaz június 17-éig érdemes beszerezni baráti áron a jegyed!
 
Anikó
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
Samumatyi 2011. jún.. 15.  16:06 3
hehe, karasna, "emlékeim" szerint nagyooooooooooooooooooooooooooooooon jóóóóóóóóóóóóóó volt. Szóval Volt, nem Volt Karasna trutykó! :) :P Amúgy valóban hihetetlenül jól éreztem magam Karasnán, olyan igazi fesztivál életérzés kapott el, szóval a Karasna egyértelműen megkapja az áldásomat, én biztosan mek! :)
   
szala 2011. jún.. 14.  16:09 2
Én sosem alszok ott fesztiválokon és bátran ajánlom neked a Karasna Fesztivált, onnan akármikor biztonságosan hazatudsz menni busszal vagy akár taxival. A karasnafesztival.hu-n utána tudsz olvasni a koncerteknek és annak is, hogy hogyan tudsz kijutni oda.
   
acsniki 2011. jún.. 14.  15:11 1
Volt az idén nem jön össze, de idén is szeretnék kimenni egy napra valamelyik fesztiválra, de sok olyan feszt van ahonnan este képtelenség hazamenni, vagy órákat kell várni a buszra,vonatra..Tudtok nekem mondani olyan fesztivált, ahonnan hazatudok menni akár éjszaka is?
   

2011. július 7.

A VOLT Fesztivál legjei! Képek!

Közel egy héttel a VOLT Fesztivál lezárása után végiggondolni az ott történteket szinte lehetetlen. Bár a line up nem feltétlenül volt a legütősebb, mi mégis rettenetesen jól éreztük magunkat. És az ötödik VOLT Fesztiválomon az is megtörtént, ami még soha: normális ágyban aludtam. Tovább

2011. július 6.

VOLT Fesztivál 2011 valahol a fejemben

A nehézkes szálláskeresés, az előre vetített elbombázott szar idő és a számomra lesújtó második nap line upja sem vette el a kedvemet Soprontól és a VOLT Fesztiváltól. Sőt! Tulajdonképpen megújult erővel futottam neki a 2011. évi VOLT Fesztiválnak, amely ahogy azt szokta, beváltotta a reményeimet, amint mosollyal az arcomon gondolok vissza erre a hétre. Tovább

2011. július 4.

A Hiperkarma mindent vitt Sopronban - képek!

Miután kellőképpen kiröhögtünk magunkat a Thirty Second To The Mars rajongótáborán és megtudtuk, hogy a koncertjük végén van egy szeretettánc szerűség, eldöntöttük, hogy abban az időpontban a legmesszebb szeretnénk tartózkodni a VOLT Nagyszínpadától. Volt helyette más, nem kell aggódni. Leginkább Hiperkarma... Tovább

2011. július 4.

A modern kor A.E. Bizottsága a VOLT-on - képek!

A VOLT Fesztivál pénteki napján kevésbé hatott meg Moby jelenléte, így más alternatívák után kellett néznem. Összességében volt lehetőség bőven, viszont én inkább tini korom szellemét szerettem volna megidézni, így az Inmedo & Drink Bar kínálatából választottam. Na, meg a Soerii&Poolek... Tovább

2011. július 4.

Interjú egy soproni buborékfújóval

Helló, szia, hogyvagy? Igyál, van pálinkám! Egész héten kinn vagy? Te is kész vagy teljesen? Honnan jöttél? Itt szinte mindenki, akit megkérdeztem pesti. – Körülbelül így lehet összefoglalni a hogyan ismerkedjünk fesztiválon kisokost. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky