3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2011. január 17. | Vincze Zsófi - DSLgi®l

Tragédia a West-Balkánban – részletek és vélemények

Copyright:

Pár megjegyzés részemről:
 
- Nem először csinál ilyen bulit a Noise társaság, ezért nem értem. Ez kell nekik hogy tanuljanak belőle?  Nagy mázlim volt h mégsem akkor mentem, amikor terveztem és mégsem egyedül és, hogy nem könyörögtem ki, hogy felmehessek lifttel.
- A Noiseos-ok bárhol csinálnak bulit, balhé van. Dürer kertben is ez volt, most meg itt. Nem tanultak belőle.  Sajnálom, mer a WB alapból jó hely, és kulturált bulik vannak/voltak itt. Vegyük a Kamionosok és Kuvák bulit, ahol borzasztó sok ember összegyűlt, szintén nagy (de jóval kulturáltabb) sor volt a WB előtt, és a beengedésnek is megadták a módját. Nem is volt probléma.
- Egy nem meglevő működési engedély miatt senki nem hal meg. Amiatt viszont igen, hogy a befogadóképesség x-szeresét engedik be ellenőrzés nélkül. Mindegy hogy késelés vagy pánik történt, a szervezés a hibás, ugyanez működési engedéllyel is megtörtént volna, pontosan ugyanígy.
- Véleményem, hogy a szervezők a hibásak! Ha veszek egy jegyet feltételezem azért tudtam venni mert van ott HELYEM. Ne nekem kelljen kiszámolni h beférek-e. Persze hogy a WB is közrejátszott, hiszen ők adták ki a helyet, de olvassátok el a közleményüket, nekik aztán édes mindegy lett volna hogy 2 ember vagy 2000000 ember bulizik bent.
- Vannak olyan okosok is, akik a biztonságiakat hibáztatják, vagy a WB "csapatát". Kérem: ők utasításra, mégpedig a szervezők (ez esetben ha jól tudom az NNL) utasítására dolgoztak, nem bele a vakvilágba.
 
A Corvintetőn összefutottam kabát nélküli emberekkel, akik elmesélték mi volt, vagy olyanokkal, akik nem tudták hol aludjanak, mert mindenük a ruhatárban maradt.
Voltak viszont olyan szarkész arcok, akik kb. azt sem tudták, hogy még mindig a Noise bulin vannak, vagy már átmentek a tetőre, mert úgy be voltak ekizve. Mellesleg a Corvintető is teltházas volt aznap este, nagyon jó DJ-kkel és zenével.

Sajnálom, hogy egy ilyen tragédiának kellett megtörténnie ahhoz, hogy az emberek észbe kapjanak. Több felelősségérzetet, srácok!

Továbbá, nagy erőkkel terjed a Facebook-on az alábbi idézet...

Ehhez első körben a következőt fűzném hozzá:

Ez a Facebook-on egy idézet volt. Megkérdeztem a srácot aki kitette: a gyakorikerdesek.hu-ról származik... Azért elgondolkodnék ezen a dolgon és azon, hogy a "vallomást tettem, de senkit nem érdekel az igazság :'(" mit jelent. Valószínűleg nem egy ilyen oldalra kellett volna név nélkül feltennie. Javaslom, mielőtt kiposztolunk valamit, járjunk utána. Különben olyan dologhoz adjuk a nevünket,  ami lehet nem igaz...

Vincze Zsófi

1 2

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. március 27.

Az Irie Maffia zenekar új dallal és klippel jelentkezett

Az Irie Maffia márciusban jelentette meg ’Mellettem’ című új kiadványát, ami több szempontból is formabontó a zenekar életében. Tovább

2024. március 7.

AWS videoklip premier

Megjelent a negyedik single az AWS új, májusban érkező, ebben a felállásban első lemezéről melynek címe Fények Nélkül. Tokay Péterrel forgatott a zenekar videoklipet a dalhoz. Tovább

2024. február 28.

A vonatos utazások, a nyár himnuszát szállította le Volosinovszky György és a BELMONDO

2023. novemberében jelent meg a Belmondo legújabb albuma Királyok kutyái címmel, amelyen az utóbbi két-három év Czutor szerzeményeit és négy vadonatúj dalt hallhat a nagyérdemű. Tovább

2024. február 8.

Huszonhét másodpercnyi ironikus társadalomkritika a Junkiestól

A dal egy görbe tükör, kritika a világunk figyelemhiányos viselkedésére, koncentrációs zavaraira. - Junkies. Tovább

2024. február 8.

Nyers, őszinte képek fűszerezik az Anyu ez hangos újdonságát

Új dallal jelentkezik a 2020 óta aktív Anyu ez hangos. A formáció magyar nyelven, pop-rock stílusban alkot, és olyanok erősítik, mint Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár),  Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob). A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a „Popkirály”, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled". Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky