3427 zenekar 12457 letölthető zene
Bemutatkozás
A zenekar 1999 elején alakult, THC néven! Az öt alapító tag Anga-Kis Miklós [ basszusgitár ], Horváth Attila [ gitár ], Reich Tamás [ gitár ], Tilk Máté [ ének ] és Rékasi Attila [ dob ] nem is gondolta volna - bár mind lelkesek és magabiztosak voltak - hogy egyszer Magyarország vezetõ underground együtteseként léphetnek fel. De miután a jó barátokból kovácsolt "fémbanda" végigturnézta az összes gimnáziumot, egyenes út vezetett a budapesti klubéletbe. Egy barát (Czigler Gnoo András) rövid ideig csatlakozott a zenekarhoz, és hatalmasat lendített számírás, és a zenekari hozzáállás terén. 2000 nyarán Csongor Bálinttal [ ének ] bõvült a banda és megszületett a Subscribe:

A rengeteg befektetett idõ és munka meghozta gyümölcsét és 2001 nyarán megnyerte a zenekar elsõ tehettségkutató versenyét a Gitármánia táborban! Itt készült el az elsõ felvétel, amit rögtön követett a második és így létrejött a zenekar elsõ hivatalos demója. 2002-ben a Denevér stúdió tehetségkutatóján elsõ helyezettként egy teljes hét stúdió idõt kaptak. Sajnos ezt nem sikerült elég jól kihasználni, mert az itt felvett 10 szám
nem sikerült az elvárásaik szerint ezért a lemez még váratott magára. 2002-ben a Viva+ és a Warner Nu-Metal tehetségkutatóján harmadikok lettek, a Zed fesztiválon másodikok és ezzel lezárult a tehetségkutatók korszaka!

2003-ban a rengeteg itthoni koncert mellett játszottak Szerbiában, Szlovákiában, Austriában, és részt vettek
egy hetes holland turnén a Locomotive(CH), Dimension Seven(NL) és a Cancelled(NL) társaságában! Játszottak szinte az összes nagyobb fesztiválon: Sziget, Sportsziget, Mezõtúr, Volt, Vekeri-tó.
Feedback címû számuk felkerült a Sziget válogatás cd-re (Tom-tom records), augusztusban rögzített Friendship címû számuk, pedig a Budapestrockandroll (www.bprnr.com) válogatásra, illetve egy Hollandiában megjelent válogatás cd-re.
2003 õszén elkezdték elsõ lemezük felvételét (Park Platz stúdió) és rögzítettek 13 számot de az énekek felvétele eltolódott 2004 tavaszára (Grappe stúdió). Végül a keverés, mastering és az utolsó simítások nyár végén (Bakery studio) fejezõdtek be! Az anyag az HAMMER (Edge) records gondozásába került boltokba 2004 december elején.

Idén nyáron (2005) európai klub turnén jártak az amerikai PRO-PAIN társaságában. Ezzel egy idõben megjelent az elsõ nagylemez a Benelux államokban és Németországban.
 
Utoljára frissítve: Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Metal
Alapítva: 1999
Rajongók: 30 fő
Megtekintve: 7543
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Anga-Kis Miklós » basszusgitár
Csongor Bálint » ének
Horváth Attila » gitár
Reich Tamás » gitár
Rékasi Attila » dob
Tilk Máté » ének
A zenekar szerkesztői: subscribe
Rajongók
aviatika casketbali chino81 drumMathey front-line gretyke hangsuly husmagnes Kiskero kisskaktusz noryen Ria... rocksolya terézanyu virus666 Zsooo
Hozzászólások
Brusher 2011. márc.. 30.  17:31 3
Üdv.
Honlapomon közzéteszek koncert és turné dátumokat, bandák bemutatkozásait, zenét és videót.
Ha érdekel katt a profilomra a webcímért.
További sok sikert, csáó.
   
Misimokus 2008. márc.. 8.  21:32 2
Olvastam, hogy ti leszetek a zsüri!
és ez tök jó:D
éljen hajrá hajrá hajrá!!!!!!!!!!!
   
Rock Night 2008. márc.. 8.  21:06 1
Szavazatok a zenekarokra!
a www.hundergroung.hu-n
hogy kedvenceid nyerjék a tehetségkutót!
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky