3427 zenekar 12457 letölthető zene

Késő Bánat

KésőBánat
Bemutatkozás
A zenekart 2000 nyarán négyen /Csonti -bass, Töri -gitár, Öcsi -dob, Pamut -ének/ alapítottuk Nagykanizsán. A kezdetek kezdetén Csonti írta a szövegeket és a zenét is. Később a szövegírás Pamutra várt, a zeneszerzést pedig közösen követtük el. 2000 novemberében lezajlott az első koncert, majd decemberben hazai pályán, Nagykanizsán is sikerült bemutatkoznunk. 2001 januárjában 2-3 héttel egy esedékes koncert előtt Csonti bejelentette visszavonulását, helyére Don került. Ez a felállás 2005 nyaráig működött, ugyanis elkezdtünk gondolkodni még egy gitáros felvételében a jobb hangzás érdekében. Felkértük hát Csigát- a szintén nagykanizsai Perforált Vakbélgyulladás zenekar gitárosát-, hogy próbáljuk ki a dolgot. Neki tetszett, nekünk tetszett, így hát maradt ez az ötös felállás. De ez is csak kb. fél évig működött, ugyanis Don 2006 januárjától hanyagolta a próbákat, így kénytelenek voltunk új basszeros után nézni. Két héttel egy májusi koncert előtt Miki- a Self Destruction gitárosa –kisegített minket, de az év vége felé Don visszakerült a bandába.
Aztán 2007 a tagcserék éve lett: Don ismét ki, de sajna Miki sem tudja válalni a basser posztot. Bánatunkra Csiga sem mindig tud a zenekarral lenni , így hát emberek kellenek! Krisztus beszáll basszerolni, Kisöcsi meg ritmusozni, de az előbbi sajna csak 2 hetente ér rá az utóbbi meg kijelenti hogy mégsem tudja csinálni a zenekart. Tiszta káosz! De hát menni kell, menni kell!
Az elmúlt években koncertek is akadtak, volt szerencsénk fellépni, olyan zenekarok előtt, mint az Aurora, a Picsa, a Prosectura és a szlovák Konflikt.
Jelenleg a Prosecturával turnézunk.  
Albumok és Videók
Hírek

2008. január 15. 22:32

TOUR

Január 12-én turnézni indulunk a Prosecturával. Részletek a koncertek menüpontban. Tovább

Utoljára frissítve: 2008-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Punk
Alapítva: 2000
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 9892
Város: Nagykanizsa
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Christus » basszusgitár
Major János / KisÖcsi / » gitár,vokál
Ruzsics Milán / Malvin / » basszusgitár
Szokai Balázs / Pamut / » ének
Török Attila / Töri / » gitár,vokál
Török Krisztián / Öcsi / » dob
A zenekar szerkesztői: kesobanat
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky