3427 zenekar 12457 letölthető zene
Turbo
Bemutatkozás
A Turbo 2005-ben született, a 4 alapítótag közös rock and roll iránti szereleméből. A tagok ismerhetők korábbi formációikból (pl.: Fresh Fabrik, Warpigs, The Carbonfools, Freedom Republic)
A zenekar az igazi rock élmény közvetítését tűzte ki célul és ennek megfelelően működik. Amint felmerül, hogy ennek az egyetlen küldetésnek nem tesz eleget, feloszlik és eltűnik.
2007 tavszára elkészült az első EP "Boarman sessions" - re keresztelve. A cím triviálisan annak a Nürnberg melletti német kisvárosnak nevéből származik, ahol az anyag készült (Ebermannstadt).
2007 nyarán csatlakozott Ruthner "Jero" Gábor basszusgitáron (ex-Rémember) , akinek bombabiztos groove-ja és intenzív színpadi show-ja tovább erősítette a Turbo energiát. 2008 elején Bardóczi Gábort elszólították egyéb elfoglaltságai (Mystery Gang), de a zenekar hamar új dobosra lelt Delov Jávor személyében, így a koncertezés mellett töretlenül, nagy lendülettel folytatódnak a rég várt első nagylemez előkészületei és próbái.

A lemez felvételei júniusban kezdődnek Budapesten, Hidasi Barnabás irányításával. Várható megjelenés: 2008 szeptember.
 
Albumok és Videók
Hírek

2008. május 13. 9:57

Turbo, Supersonic és Zagar a hajón

Május 17-én óriási mulatság van kilátásban az A38 hajón. A készülő nagylemezünk anyagát mutatjuk be Zagar előzenekaraként. Kíváncsian várjuk a lounge/elektronika fanok reakcióját a Turbo zúzdára. Ami biztos: mindenkit elröptetünk a hiperűrbe és vissza. Szóval nézzetek le, ha tehetitek, mert igazán... Tovább

Utoljára frissítve: 2008-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Garage/Rock
Alapítva: 2005
Rajongók: 15 fő
Megtekintve: 16400
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Delov Javor » dob
Dure » hammond, ének
Jero » bass
Tanka Balázs » ének
Vígh Dávid » gitár
A zenekar szerkesztői: balazs
Rajongók
Carlito déka fütyi Hetta karl boro kovhegyi MyAdmin Schwarzi SirSultan69 terézanyu venture virus666
Hozzászólások
Janis Pub 2012. márc.. 21.  09:57 1
Sziasztok zenekarok! Ez a reg a Janis Pub nevében lett létrehozva. Egy Karaoke és Music Pub vagyunk a Kálvin téren Budapesten. Részletes infok www.janispub.hu oldalon találhatóak a pubról....
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky