3428 zenekar 12456 letölthető zene

Vészkijárat

Káderfeszt_2010-09-255
Bemutatkozás
A kezdetek valamikor a középiskolás éveikre vezethetõk vissza, mikor 3 kaposvári barát 2003-ban úgy döntött, hogy zenélni akarnak. Ahogyan az lenni szokott, ebbõl a 3 barátból, ma már csak egy maradt a zenekarban, a többiek lecserélõdtek különféle okok miatt.

Ami a zenét illeti, punkrock gyökereken indultak, de rengetek egyéb irányzat megtalálható benne. A zenéjüket, nem szeretik behatárolni, nem is akarják, ezért inkább a hallgatóságra bízzák azt. A zenekar eredetileg név nélkül tevékenykedett majd az énekes (hawer) beszállásával még 2003-ban, jött a Vészkijárat. Az évek során a srácok összehoztak egy 13 számos demót és egy 6 számos koncertlemezt is 2004 környékén. 2007-ben elkészítettek egy 8 számos lemezt, mely „A Kezdet Vége” címet kapta és a „Nagyfiú” címû dalra videoklipet forgattak még abban az évben. Koncerteztek már olyan zenekarok társaságában, mint az Alvin és a Mókusok vagy a Prosectura.

Az "Õszintén" címû 13 számos lemez 2009 végén látott napvilágot és leforgatták a második videoklipet. Aktívan koncerteznek szerte az országban, kisebb nagyobb klubokban. A különféle zenei stílusok és a tagok eltérõ személyiségébõl adódóan kialakult valami, ami a Vészkijárat maga. 
Albumok és Videók
 
Hallgasd a zenénket!
Utoljára frissítve: 2010-09-22Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Hírek

2010. szeptember 17. 23:22

Klip forgatás !

Jelentjük, leforgattuk az Őszintén nagylemezhez a második videót, a Felnőttünk névre hallgató dalra. Az utómunkálatokat követően természetesen közzététetik a videómegosztó portálokon, amelyről természetesen értesülni fogtok. Addig is a koncertidőpontok menünél olvashatjátok hol és mikor tudjátok a... Tovább

Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Punk Rock
Alapítva: 2003
Rajongók: 5 fő
Megtekintve: 9325
Város: Kaposvár
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Deák Ákos » Gitár/Ének
Tuli Krisztián » Gitár/Ének
Szontágh Péter » Basszusgitár/Vokál
Balassa Krisztián » Dob
A zenekar szerkesztői: veszkijarat
Rajongók
Kalmár Simon markfreak mgery90 pappi virus666
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky