3428 zenekar 12456 letölthető zene

Kelly hits the blue Christ

alapértelmezett kép
Bemutatkozás
A zenekarunknak a története nem egyszerû.
A zenekar ötlete Tímár Ákos fejéből pattant ki valamikor 2003 nyarán, az Ilcsi művek kegyetlen gályarabsága alatt. Itt ismerkedett meg Kimivel, aki egyből lenyűgözte kezdetleges gitártudásával (el tudta játszani a Májonszámört). Kimi hozta magával csecsemőkori barátját, Zoltánt (szintén kezdetleges tudással), Áki pedig Kornélt, akivel a Dollfield nevű csodában zenéltek együtt. Alakultak a számok, cserélődtek az énekesek. Az első tartósabb énekesünknek Csaba bizonyult, vele egy hónap után fel is léptünk. A koncert a Rocktogonban volt, és maradjunk annyiban, hogy aranyosak voltunkJ. A jól sikerült koncert után színpadi teljesítménye miatt megváltunk Csabától. Ezt követően tovább próbáltunk és próbáltuk ki a nagyobbnál nagyobb tehetségeket (többek között megfordult próbáinkon: Serj a Soadból, Chino a Deftonesból, Ozzy a Sabbathból, Dani és Tomi az In God We Trustból, Tarja a Nightwishből és Radu az O-zoneból), de egyikük sem vált be. Már majdnem elkeseredtünk volna mikor is jelentkezett APACS!!! Halelujja.
Megszületett a Kelly Hits The Blue Christ. A klasszikus felállásunk tehát:
Áron András (Apacs) ének és italfelelős, a „jófiú”, Somló Dávid (Kimi) gitár és sirályhangok, a „főnök”, Végh Zoltán basszusgitár és vokál, Tímár Ákos második gitár és végül, de nem utolsó sorban Darida Ádám (Kornél), akit a Tree on a Burned Field énekeseként is ismerhetünk.

A zenekar célja, hogy olyan eredeti zenét készítsen, amely képes mosolyt csalni az arcokra, lehet rá pogozni, de aminek a sötétebb és elszállósabb hangulatok is szerves részei. Zenénkre a legnagyobb hatással a Soad, a Deftones a Mr. Boungle, és a Dillinger Escape Plan volt. Szeretnénk sokat koncertezni, sok új barátot szerezni, és azt hogy koncerteinken mindig sok legyen a gruppiJAz augusztusi bulink után megváltunk, az egyik alapító tagtól Ákytól.

A decemberi koncert után sajnos ismét megváltunk az egyik alapító tagunktól, Kornéltól, reméljük nincsen harag.

Januártól a Kelly új dobosa Nagy „uzsidoboz” Attila (Rió, Kinder Surp-Rise, Steinzeit) lett.

2005 Júniusában elkészült az első DEMO-nk ami Self Ironic Suicide névre hallgat, és öt számot tartalmaz.

2005. Szeptemberére több koncert felkérést is kaptunk, és végre beindult a koncertezés pesten kívül is.  
Albumok és Videók
Utoljára frissítve: Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Hardcore
Alapítva: 2003
Rajongók: 1 fő
Megtekintve: 5428
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Api » vocal
Kimi » gitár
Uzsi » Dob
Zoli » bőgö
A zenekar szerkesztői: fevarin
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky