3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » XRIKE

Témakörök
Hirdetés
XRIKE
xtrike 2006. aug.. 7.  09:03 15
XTRIKE új demo
Sziasztok !

- A 2006-os demoról felraktunk 3 dalt a honlapunkra , ez még nem a végleges verzió csak egy elõkevert master , kb szeptemberre leszünk kész a komplett anyaggal . Véleményeteket addig is várjuk ide , vagy a xtrike@freemail.hu címre , a dalokat a www.xtrike.com oldalról tudjátok letölteni . Most már a 2. klippünk a " Say hello ! " is megy a Viván . Üdv : Jokka & XTRIKE
   
xtrike 2006. máj.. 12.  07:29 14
Kezdõdnek az új album munkái !
Sziasztok ! Néhány héten belül elkezdjükaz új album felvételeit ! A Century Studio támogatásával , a vezetõ hangmérnök Lackó , az új énekesünk lesz ! A munkamódszer a tavaly elkezdett , lemezanyaghoz hasonló lesz , (mert állatúl szólnak az alapok , csak Rafi nem énekelte fel , ) tehát egyszerre játszva vesszük fel az alapokat / dob- bass- gitár / az éneksávokat és plusz gitárokat ill. effekteket külön rakjuk fel , a producer Lackó és Jokka lesz . Lackó egyébként végzett hangmérnök , pont egy régebbi felvételnél ismerkedtünk össze . Sebesség , erõ , XTRIKE !
   
xtrike 2006. ápr.. 4.  12:20 13
Új énekes !
Íme itt a tavasz és mi találtunk egy pitbull fiatalembert , aki döbbenetes hanggal bír ! Ja és nem csak ordít vagy sipákol , hanem komoly énektudással rendelkezik . Reméljük sokáig marad nálunk ! Április végétõl láhatjátok , hallhatjátok a koncerteken !
   
xtrike 2006. márc.. 21.  09:10 12
Újra Koncertek !
Március 31 péntek 21 óra Miskolc Vian Klub . Sebesség , erõ , XTRIKE !
   
xtrike 2006. márc.. 4.  20:27 11
Újra 3-an !
Újra 3-an vagyunk ! ( Jokka , Kozi , Pisti ) Koncerteken egyelõre Rafi segíti ki a zenekart . Tovább keressük az új énekest ! Jelentkezzetek ! xtrike@freemail.hu ( Csak 100%osan elkötelezett , énekelni tudó , aktív fickót keresünk ! Sebesség , erõ , XTRIKE !
   
xtrike 2006. febr.. 14.  07:21 10
Letöltés nélküli azonnali zenehallgatás a honlapunkról !
Csá ! Ha a honlapunkat a www.xtrike.com - ot flashben nyitjátok meg azonnali zenehallgatásra van lehetõségetek ! Tulajdonképpen úgy mûködik mint egy mp3 lejátszó ! Bemutatkozik Zola : fotók + a tagok menüben a neve alatt egy rövid göris bemutatkozás video formában tölthetõ le a lapról ! Sebesség erõ XTRIKE !
   
xtrike 2006. jan.. 29.  14:27 9
Még egy frontember !
A 6. igazolt játékos neve Kõszegi Zola ( profi görkoris , bevállalós állat ! ) a jövõben õ lesz a szövegelõs és ordítós részek felelõse ! Már 2 énekesünk van ! Gyá ! Sebesség , erõ , XTRIKE !
   
xtrike 2006. jan.. 21.  18:06 8
Új énekes az XTRIKE -ban
Az új énekes neve : Nomád ! Kb . így is néz ki . Nem egy képzett vokalista , inkább a nyers õserõ jellemzi a hangját ! A dallamos énektémákkal és az ordítással is megbírkózik a fickó ! A közös próbák elkezdõdtek , reméljük február végétõl , koncertképesek leszünk !
   
xtrike 2006. jan.. 13.  08:08 7
Bár nem kerestük !
Bár nem kerestük , de a lemezjátszó mögé találtunk egy állandó tagot : Túrót ( Peti ) . Lelkes és skreccsben állatkirály ! Extrém versenyeken , már dolgoztunk együtt , de csak néhány napja lett a zenekar tagja . Most új zenéket csinálunk , az eredményeket kb. a tavasszal hallhatjátok !
   
xtrike 2005. dec.. 28.  20:38 6
még mindig !
Még mindig énekest keresünk !
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky