3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Az elsõ myMusic találkozó novemberben!

Témakörök
Hirdetés
Az elsõ myMusic találkozó novemberben!
hentertainer 2005. dec.. 4.  14:55 44
Most látom a képeket... Ah de... Nos... ezek a lányok miket mûvelnek?...
Többet nem hívom õket ilyen komoly helyekre..:)
   
Stab Venom 2005. dec.. 4.  02:37 43
Jééé... O_o rólam szoloportré is található a képek közöt!... Még 2,5 Joe, és 1,5 Thunder (Legacy)...
Amúgy tök jó lettek a képek, hangulatos, gratulálok!:-D
   
szabyg 2005. nov.. 27.  19:49 42
Mymusic találkozó
Hello!

Jómagam és zenekarom (Re-G) nevében nagy BIG UP-ot küldünk a szervezöknek, a fellépö zenekaroknak és azoknak akik ott voltak a 19.-i bulin, mert nagyon jó volt.

Maximum respect: Re-G
   
dys g 2005. nov.. 23.  17:34 41
Szeretném megköszönni a stábnak a meghívást az egész Dystopia zenekar nevében!

Igazából itt mindenki elmondott már mindent, és egyet kell értenem az összes pozitív kritikával, illetve biztatással, szóval háromszoros hurrá a mymusic-nak!

Kicsi a fejsze, óriási a fa, de hátha...:-)
   
joesalty 2005. nov.. 23.  14:00 40
Re: Hírek
[quote:dde6d0bd8e="targetry"]...
Azért is jó, mert ez már felvetõdött az agusztusi szavazásnál és az Effetásoknak volt erre ötlete.
Na jó rendben jó ez a Mymusic fórumos csapat, mert végre tesznek is valamit a zenekarokért. Hajrá!
...[/quote:dde6d0bd8e]

Csak a pontosítás végett... Korábban is felvetõdött a dolog, mégpedig az áprilisi szavazás során.
[link]
(Április 8.-i Mymusic Admin hozzászólás)
Ez nem kukacoskodás, csak a dolgok pontosítása. A lényeg a lényeg. Örülök, hogy megváltoztatták a véleményüket és mégis szerveznek koncertet!

Peace

Salz
   
joesalty 2005. nov.. 23.  13:38 39
Re: madaras vircsaft
[quote:721cc5c06c="targetry"]SV írta:
Na ez a jellemzõ a madaras, szadeszes, tilos, moszkva barát, tán még kisz kb-s fazonokra, nem a jót és azt emeled ki ami nagyszerû és követendõ volt, hanem azon sopánkodsz, hogy késés volt , szemetes meg nem...tipikus hehehe!!!!! azért még sem volt olyan profi mert ez meg ez hiányzott...tudod ilyen fazonok miatt nem jut elõre a dolog, mert a kis elõrelépést sem képes értékelni a kis eredményeknek sem tud örülni.

Tudod mit boronáld össze a barátaidat a millenárison és rakjátok magatokat körbe szemetesekkel remélem mindannyian idõben érkeztek és jót buliztok majd....

Targetry[/quote:721cc5c06c]

Drága Barátom!

A politikát mi a francnak kevered bele? Fõleg egy olyan hozzászólásba amelyik csak egy észrevételrõl szólt? Az hogy nem volt szemetes az nem csak Neki okozott problémát, hanem a közönség nagy többségének is.
Hogy mi mit értékelünk elõrelépésnek, és mit nem az had legyen már a saját ügyünk. Részemrõl nagyon is örültem annak, hogy a mymusicos arcok összehoztak egy találkozót, nagyjából felvázolták mit szeretnének elérni, stb. Annak külön örülök, hogy változtattak az álláspontjukon és ha kezdetben nem is heti rendszerességgel, de lesznek fellépési lehetõségek az oldalon regelt zenekaroknak.
Az hogy Stab egy kritikát fogalmazott meg, nem hinném, hogy alapjaiban rengetné meg a világot. Egyszerû résztvevõként megjegyzett egy olyan dolgot ami másnak is szúrta a szemét. Az hogy késés volt az is egy kisebb szervezési hibának róható fel. Elhiszem/elismerem/elfogadom, hogy 1000 más helyen is szokott lenni késés. Na és? Ezzel semmi gond nincs! Legközelebb a szervezõk jobban odafigyelnek, és ha igazán fontos Nekik a dolog, akkor orvosolják az itt lert hiányosságokat.
Mindezek mellett természetesen 100%-ban kiállok a mymusic stábja mellett, és hatalmas köszönet Nekik a szervezésért!

Salz

U.I.: Targetry: Az hogy Stab Venom moszkva barát, az nem kérdéses! Hogy miért? Azért mert orosz származású, Moszkvában született! Szerinted ez szégyelni való?????? Nahh mindegy, ez csak költõi kérdés volt...Nem kell rá válaszolni!
   
Stab Venom 2005. nov.. 23.  05:23 38
:D Ez állati!!! :D
Éljen-éljen a demokrácia!
   
eszmecsere 2005. nov.. 23.  00:18 37
Sziasztok!
Én is ott voltam a találkozón, nagyon jó buli volt! Kicsit szkeptikus vagyok, de ugyanakkor feléledt bennem a remény: tényleg, lehet ilyesmi? Ezentúl nemcsak a mûanyag....?

Én úgy gondolom, hogy az emberek azt veszik meg, amit adnak nekik. És ha a kínálat nem csupán az élet együgyû zenei paródiája, akkor mindenképp felébred a nemzet!

HAJRÁ!!!
   
Vilkóbácsi 2005. nov.. 22.  16:29 36
Szerintem Attila leírt minden fontos, kiemelendõ dolgot a találkozóval kapcsolatban.

Én csak annyit tudok elmondani, hogy tökre jó volt az itt regisztrált zenekarokat 3 dimenziós valójukban látni/hallani, és nagyon-nagyon remélem, hogy lesz folytatása ennek a rendezvénynek, mert egész végig úgy éreztem, hogy hozzáállásban nincs hiány. Sok ilyen szervezõdést láttunk már, sok el is bukott, úgyhogy mi csak a legjobbakat tudjuk kívánni a fõmachinátoroknak. :) Mindent bele!!!!

Engem és a ReACToR-t 100%-ig meggyõzött a találkozó életképes mivolta, kíváncsian várjuk a folytatást!
   
S. Phixion 2005. nov.. 22.  16:22 35
Sajnos mi csak a vége felé értünk oda (meló), és már csak három zenekar fellépése volt hátra, de meg kell mondjam nagyon tetszett így is. Csak egy baj volt a buliban: túl csúszosak voltak a sörös poharak, mert én sikeresen eldobtam egyet, amit szívesebben ittam volna meg. :)))
Egyébként tényleg marha jó volt, sztem a következõre is elmegyek.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky