3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Felhívás!!!

Témakörök
Hirdetés
Felhívás!!!
myMusic Admin 2005. nov.. 9.  09:51 2
A találkozó és buli a FÁKLYA KLUBban lesz, mivel a nagy érdeklõdés miatt biztosan nem férnénk be a New Orleans-ba. Emiatt kénytelenek voltunk módosítani az idõpontot is, így a buli napja nem vasárnap, hanem SZOMBAT. Mivel a visszajelzéseitek szerint csak néhány zenekarnak volt jobb a vasárnap mint a szombat, reméljük hogy ez nem okoz túl sok zenekarnak problémát.

Eldõlt továbbá, hogy a több mint 70 jelentkezõ zenekar közül kik lépnek fel biztosan az elsõ myMusic fesztiválon (a mûsorváltoztatás jogát fenntartjuk!):

- angelZ
- Dystopia
- Effeta
- megacsend
- Pozitív
- Re-G
- ReACToR
- Soffi


További jó hír, hogy többek kérésére nem csak a myMusic-os zenekarok, hanem külsõ közönség is jöhet a találkozóra, úgyhogy bárkit nyugodtan hívhattok!

A találkozón várhatóan [b:fc6ea50f3a]jelen lesz a média is (VIVA, TV2, Fix TV[/b:fc6ea50f3a] nyomtatott sajtó, rádiók, Pesti Est)

Eddigi visszajelzések alapján a következõ zenekarok jönnek (aki nincs a listán, kérjük sürgõsen jelezze nekünk a mymusic kukac mymusic.hu email címen hogy jönni szeretne!):

Abba Singers, Active comA, Agregator, Alcohol, alonefeatmyself, Amphoteros, AngelZ, Anxius, Aranyláng Zenekar, Athame, A-Z, Babylon, Barbaro, Black Leaves, BugZ, Caravan, CHAOSCROSS, Chat, Cherokee, Club Tequila, Copy Con, Cyclone, Csá,Misi!, Csocsó Band, Danee, Decadence, DetoxBojz, Dilemma, District, DoG-DayS, Drawing, Dreyelands, Dystopia, Effeta, Effrontery, Enclave, enterband, Excidium, Evils Tears, F.E.E.T., Fedélzet, Fleur de Lille, Flicker Free, Flúg, FlyJam, Force Feedback, FUGU, Goddamn, Grant, Gyöngyvér, Half Past Red, Harloch, Hékás!, Hellions, Hetedik Érzék, Holtpont, Honeyball, INFERNO, Inner Din, Inner Sea, Insipid, Jelbeszéd, Joymusic Band, KA Antisocial Project, Keresztutak, Kontrollzé, La Torre család, Late, Legacy, Leguán, Logosound, Manifest, Manikin Faint, Mantra Porno, Maradandó Változások, Megacsend, Mellékhatások, Mercy Minutes, Mezitlaba parkban zenekar, Morgenfunk, NeverLAND,Nightfalls, Nosztalgia, Not Yet, Nyugati régió, Outsiders, Ösvény, PIROSKA, Pozitiv, Prototype, Radikális Amputáció, Rák Béla Combo, Reactor, Re-G, Road, Roller, Roof Top Rollers, Rooster, Sacra Arcana, Scherzo, s-h-i-n-e, Smoking Hills, Soffi, Split, Stainless Steel, Steinzeit, Stone Age, Suffering, Tacee, The Connector, The Ministers!, the Smoke-Ing, Tirpunk, Ton Ton Phoenix Group, Trip-10, Trollheimen, TUZMADAR, Twilight Symphony, Urbán Folklór, Vale of Tears, Végtelen, Vian, Virgin Pornstars, Virus, Visszhang, Wall Street, watch my dying, Wendigo, ZAP, Zapuder

.
   
myMusic Admin 2005. okt.. 5.  13:52 1
Felhívás!!!
Kedves zenekarok!

A myMusic.hu oldal 2005. novemberétõl újabb szolgáltatások beindítását tervezi. Ezzel együtt megváltozik a site kinézete, az arculat is.
Alapcélkitûzésünk nem változik, továbbra is [b:5b9fac9545]lehetõséget szeretnénk adni minden zenekarnak[/b:5b9fac9545] arra, hogy mûveit közvetlenül juttathassa el a közönséghez, hogy ismertté váljon. Az elmúlt másfél év alatt a myMusic a legnagyobb internetes zenekari portál lett, ennél azonban többet szeretnénk, azt hogy ne csak a neten hanem [b:5b9fac9545]élõben is megmutathassátok magatokat![/b:5b9fac9545] Koncertlehetõséget biztosítanánk minél több zenekarnak, késõbb saját fesztivált szervezünk, illetve rendszeres zenésztalálkozót, ahol találkozhattok egymással és a stúdiók, kiadók képviselõivel, a legjobbaknak pedig rádiós és tévés megjelenést is szeretnénk kiharcolni. Zenétek értékesítésére egy új rendszert is kialakítottunk nektek, melynek segítségével közvetlenül juthattok bevételhez. Ne találgassatok, ilyen eddig még nem volt! Nem kell tovább a kiadókra várni, nálunk egyszerûbben megy minden. Mindehhez azonban a ti aktív részvételetekre is szükség van.

Elsõ lépésként [b:5b9fac9545]szeretnénk meghívni minden myMusic-os zenekart egy találkozóra[/b:5b9fac9545], melyet Budapest belvárosában tartanánk egy többszáz fõt befogadó helyen. Bemutatnánk nektek az oldalon nemsokára induló új lehetõségeket, és várjuk a Ti ötleteiteket is a további fejlesztésekhez! Igazi zenésztalálkozó lesz, ahol megismerkedhettek egymással. A fellépõ zenekarokkal és a meghívott vendégekkel kapcsolatban folynak az egyeztetések. A találkozó tervezett idõpontja egy novemberi szombat délután lenne, hogy a vidéki zenekarok is részt tudjanak venni anélkül, hogy szállásra kelljen költeniük. És ha ez nem gyõzne meg mindenkit, szponzorainknak köszönhetõen a rendezvényen igencsak kedvezményes sörárakat tervezünk.

Számítunk arra, hogy ti is ott lesztek ezen a fontos eseményen. Kérjük visszajelzéseteket a részvételi szándékról, illetve arról hogy hány fõvel képviseltetnétek zenekarotokat.

Üdv,
a myMusic.hu csapata


Ui.: Ha kérdésed van vagy ötleted, javaslatod a találkozóval kapcsolatban, itt várjuk a hozzászólásokat: [link]
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky