3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Tehetségkutatók és Fesztiválok » FEKETE LISTA

Témakörök
Hirdetés
FEKETE LISTA
Bronxx 2008. jan.. 26.  21:07 17
Feledékenységet, szervezettlenséget HAZUGSÁGGAL "orvosolt" a Trafó Bár Tangó

"Nem tudunk ilyen rendezvényről" - jelentette ki a Trafó Bár Tangó vezetősége 2008. január 23-án este 8-kor, az aznap estére meghírdetett AltF4-Nulladik Változat közös koncert kezdése előtt egy órával.
Helyszínre érkezésünkkor szervezőink már kipakolták a komplett színpadtechnikát, mindkét zenekar "felsorakozott", és a közönség is gyülekezett már szép számmal, de hiába. Zárt ajtók vártak. Szervezőnk telefonon próbált a tulajdonossal és a tangó szervezőjével egyezkedni. "Nem tudunk ilyen rendezvényről!"
De ez NEM VOLT IGAZ, hiszen az egyeztetés (telefonos előzmények után) január 4-én történt meg e-mailben is, melyre természetesen megkaptuk az "ok kosz peter" választ – "Notari Peter" aláírásával (trafó-szervező). Elfelejtették !?!?!? De akkor miért kell hazudozni?!
Végül is – arra hivatkozva, hogy most már nem nyitnak ki, mert nem tudnak pultba beállítani senkit – mindenkit hazaküldött a "boss" (... Zsolt?)

Azóta megtudtuk, nem ez volt az első ilyen este ... (eddig kettő másikról is értesültünk). Kiváncsian várnánk a hozzászólásokat, még kiket sikerült ilyen "szépen" megszi...nia ennek a brigádnak!?

Tehát óvatosan a "Kamu" Bár Tangóval!

(legjobb tudomásunk szerint a fenti Trafó-rész más vezetés alatt áll – tehát lehet, hogy ott működnek a dolgok)
   
SkaPeti 2006. dec.. 15.  01:14 16
Béna hangmérnökök
Jajj Gyerekek! A béna hangmérnökökrõl jut eszembe:

Gyöngyösön játszottunk Fugato Orchestra-val, utánunk Megasztár (1. döntõ után két héttel)
Csili-vili, új cucc, 3 fiatal gyerek pakolászik-pakolászik-pakolászik, aztán elkezdenek hangot állítani. Kérdezzük, mikor csinálják meg a kontrollt. Hja, hogy azokat a kis ládákat a színpadon? Nincs hozzá kábelük, de ha lenne is, nem is tudják, hogy mit hogyan kell. Biztos kell az nekünk? Na akkor a kifelé fordított hangfalakból a legfelsõket befordítottuk a színpad felé, hogy valamit azért halljunk mi is. Aztán még el is kezdtünk játszani, de olyan feszültségingadozás volt, hogy az elektromos hangszerek megbolondultak... Nem ragozom tovább! A mi koncertünk elmaradt, a TV2 meg Pestrõl ugrasztotta a stábot, így 4 óra csúszással végül megszólaltak...
Ja és egy évvel késõbb ugyancsak városi rendezésû koncertünk lett volna Gyöngyös fõterén, de 3 nappal koncert elõtt "technikai okok" miatt visszamondták. ha ugyanaz a technikus brancs volt, akkor értjük, és jobb is! Pedig elõtte gyakran játszottunk ott, és jó koncertek, jó közönségeink voltak. Kár érte!
   
SkaPeti 2006. dec.. 13.  22:39 15
És ha már idetaláltam, akkor egy újabb láncszem. Az a jó benne, hogy a kellemetlenség állandó, ennek ellenére mégiscsak jók a bulik, és a hely se rossz, csak az ember idegei rámennek!

Budapest, Blue River Pub állóhajó:
-ami jó: ingyenes helyfoglalás, a beugró 100%-át a koncert szervezõje kapja, a klub nem kér %-ot, bárki az utcáról bemehet helyet foglalni, akár a zenekar maga, nem kell osztozni senkivel. Korrekt büfé, elegáns környezet.

-Amiért itt a helye a fekete listán: a hangmérnök aki jár a helyhez. Ha 7-re hívod, 9-re jön. Ha 6-ra, akkor is. De gyakran elõfordul, hogy 10 után érkezik jócskán, pedig minden koncert 9-re van kiírva. Persze addig se keverõ, se mikrofonok, se állványok, azok el vannak zárva.
Kb.1 óra alatt rakja fel a színpadot a csóka! Így a beállás teljes közönség elõtt zajlik, gigantikus csúszással, nincs idõ jó hangzást beállítani. Védekezésképp vihetsz saját hangmérnököt. Akkor is kell ez az ember, mert nála vannak a technikákhoz vezetõ ajtók kulcsai. Ráadásul, ha tudja, hogy van másik hangember, akkor viszont oda se megy, míg fel nem hívják, hogy hol a frászban van... Szóval a legbiztosabb, ha ott akartok játszani, ha a teljes hangosítást odatoljátok magatok! Bazári!!!
   
SkaPeti 2006. dec.. 13.  22:15 14
Re: fenyegetõzés
Hát gyerekek, csak most találtam ezt, de tanulságos tényleg!
Mekkora az Isten állatkertje, nem?

Komolyan nem hiszem, hogy itt mindenki magyar, csak õk mind közül a legmagyarabbak... Ja, és az agresszió, mint tökéletes megoldás... Brávóóó!!!! Mink is ezt toltuk - az oviban!
   
HUN 2005. dec.. 31.  09:04 13
Re: Fenyegetés
[quote:623e4c3281="JOey"]Sztem nem a fórum szerzõkét jellemzi , hogy valaki megfenyegeti...Ennyit rólad fantáziadús névvel ellátott felebarátom...És ha ilyen emberek jellemzik a Geronimót akkor biztos ,hogy soha be nem teszem oda a lábam...[/quote:623e4c3281]

Jujj!

Ki vagy morci??
   
Death 2005. dec.. 24.  11:31 12
Folytatódik a lista :

Elõször a pozitív élmény Pécsen nagyon jó volt csak a befele és a kifelé hangzással voltak problémák ez a technikusok hibája.


Szekszárd : Sportcsarnok

Annyira szerencsétlen és béna keverõsök voltak hogy a 2 db éneket nem tudták megcsinálni . 40 percig szerencsétlenkedtek a beállítással mire sikerült . Emiatt csak 20 percet játszhattunk ..... Ez pedig pont fordítva lett volna.

Ennyi....
   
JOey 2005. dec.. 20.  16:23 11
Fenyegetés
Sztem nem a fórum szerzõkét jellemzi , hogy valaki megfenyegeti...Ennyit rólad fantáziadús névvel ellátott felebarátom...És ha ilyen emberek jellemzik a Geronimót akkor biztos ,hogy soha be nem teszem oda a lábam...
   
Stab Venom 2005. dec.. 20.  03:21 10
Tisztelt N. József, aka HUN!
Megkérnék szépen nekem ne fenyegetni, mert egyrész fórum szabályokat sérti, másrész nem adtam okat rá.
Leírtam a megtörténtteket, azzal a kívánsággal, hogy segítsek megelõzni több ilyen kellemetlen helyzettet.
Nem látom okát itt politikázni, MERT NEM ERRÕL SZÓL az egész.
   
HUN 2005. dec.. 19.  21:09 9
Venom!

Amit alább leírtál,az nem a teljes történet.
Ne csodálkozz,ha "5-6 bomberes"keresi majd az alkalmat a személyes találkozóra Veled.

Tudod nem mindegy,hogy Moszkvában
Ladákat osztogatnak,
vagy
Ladákat fosztogatnak.
   
Stab Venom 2005. dec.. 14.  01:31 8
Örülök Pollyt látni, csak épp kár, hogy volt mit írnie...

Death, köszönöm az infókat!

Sajátmagamtól még megemlítenék a Geronimo nevû Budapest helységet, amit lehetõleg kerüljetek el. A tulajdonos este folyamán jól BErugja s koncert program közepén KIrugja az együttest, ha épp nem tetszik neki a zene. Utánunk játszó zenekarral ez történt, "most befejeztették a depressziós sz...rt és gurultok innen a p...csába!" szöveggel vége lett a "bulinak". Pedig, minõséges, nem amatõr rock-ot játszottak. Azóta halottam(nem tudom, mennyire igaz, de simán elképzelhetõ), hogy más együttesnek a dobosát, akinek az ilyen eljárás nem tetszet, lefejelték.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky