3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Tehetségkutatók és Fesztiválok » Sztárgyár

Témakörök
Hirdetés
Sztárgyár
noise 2005. dec.. 25.  13:55 6
sztárgyár
Szevasztok zenész-barátaim!

Mi is megkaptuk a jutalmat a Sztárgyártól. Az ürge még el is jött hozzánk házhoz a pépnzért, jó fej volt meg minden, annyira, hogy még számlát is elfelejtet adni, mi meg kérni, ez persze a mi hibánk. Nagy reményekkel áltunk hozzá a dologhoz, de mindig csak halasztódott az ügy. A végkifejlet ismert, remélem a csávó már a cella falára huzogatja, hogy mikor szabadul. A pénzünk oda, át lettünk ba**va. Ennyi a történet. Más tehetségkutatók legalább nem húznak le pénzzel, viszonz az összes csak reklámfogás. Gyerekek, ne tehetségkutatóktól várjátok a sikert!Dolgozzatok sokat és lépjetek fel mindenhol, ahol csak tudtok, soha nem tudhatjátok, hogy ki figyel benneteket! Én abban hiszek, hogy a befektetett munka és céltudatosság meghozza a gyümölcsét. Mindenkinek sok sikert és boldog ünnepeket kívánok. Üdvözlettel: Romanek Gergely, NOISE zenekar.
   
major.robert 2005. nov.. 29.  09:44 5
Hali!

Fogjunk össze és pereljük be! Lehet, hogy nem sokat érünk el vele, de az is biztos, hogy lenne támogatottsága és még az is elképzelhetõ, hogy ez a sztori elvenné a hasonló vállalkozó szellemû egyének kedvét az ilyen jellegû tehetségkutatástól és legalább más hasonlóan naív együttes nem szívná meg a dolgot, mint pl. mi vagy ti! Azt tudom, hogy a SztárgyárII. nevezõi között van 1 jogi hallgató és egy gyakorló jogász is és õk is csak az összefogásra várnak! Írd meg a sztoritokat a jelentkezéstõl a helyezésig a flug@gportal.hu-ra vagy az andi@zenesz.info-ra! Már egy páran vagyunk a jogi útra tereléshez, de az lenne a legjobb, ha minnél többen részt vennénk ebben!
   
Keptön 2005. nov.. 25.  14:19 4
sztárgyár
Háj! Balu vagyok a CsakazértiS-bõl. Azt javaslom, hogy ne nagyon számítsatok semmire. Nekünk sikerült megnyernünk az Sztárgyár I-et 2004. áprilisában. Nagylemez-szerzõdés, felhõtlen boldogság... Aztán végül kaptunk egy nagy rakás semmit. Illetve, bocs, rengeteget tanultunk bizonyos emberek és kiadók viselkedésérõl és hozzáállásáról a mai magyar amatõr rockzenészekhez. Tényleg nem rajtunk múlott! Egyszerûen egy nagy átverés-show volt az egész. Ennyit a Sztárgyárról és Piszmán Antalról.
   
major.robert 2005. szept.. 22.  12:55 3
Nem lesz megtartva, a szervezõ kiszállt a zeneiparból, de ígéretet tett, hogy mindenki hiánytalanul visszakapja a befizetett nevezési díjat és erre 1 hónapos határidõt ígért!
   
Gorog Arthur Zoltan 2005. szept.. 11.  15:58 2
HAMAROSAN MEG HODITOM MAGYARORSZAGOT
Sziasztok Zoltan vagyok 28 eves ...............ugy dontottem hogy el megyek es meg hoditom Magyarorszagot a hangommal es a szivemmel ................meg szeretnem hogy ismerjen mindenki ...........mindent amit erzek es amit a szivem sugal.nem vagyok egy bekepzelt de amiert keservesen meg dolgosztam arra buszke vagyok ...........be fejesztem egy 3 eves zene sulit konyu-zenei szakon de termeszetesen meg mindig van mit el lesni az eletben4 ES FEL OKTAVON ENEKELEK DE MEG LEHET FEJLESZTENI .Csak figyejletek......................HAMAROSAN JELENTKEZEM
:o)
Szep napot
Cryn Man....................
   
major.robert 2005. szept.. 6.  09:32 1
Sztárgyár
A Street Team Produkciós Iroda által meghirdetett Sztárgyár 2. immáron másfél évet késik, a jelentekezett bandák töbsége visszalépett a tehetségkutatón való szereplés jogától, õk bár nem kicsit késve, de vissza kapták a befizetett öszeget, ami egy öt tagú bandánál 35.000 HUF-ot jelent! Tudom, hogy Mymusicos zenekarok is jelentkeztek! A téma indítással az volt a célom, hogy felmérjem mennyi zenekart ért kár a Sztárgyár miatt!? Kik azok, akik visszaléptek, stb!?
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky