3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Eleven Hold

Témakörök
Hirdetés
Eleven Hold
regizin 2005. nov.. 27.  12:16 7
szasztok nemtudtok karácsonyi zenéket?
   
hole 2005. ápr.. 12.  21:09 6
Szeretlek Titeket!!!!!!!!! ;)
   
Láma 2004. ápr.. 9.  15:02 5
Megnéztem a klippeket, már világos, láttam is ezeket, csak fogalmam sem volt, hogy kik vagytok, meg ha a klippet látom se tudtam volna a zenekar nevét. Szóval, most már "tudatosabban" ismerkedem a zenétekkel. De továbbra is a hóból takaró tetszik... Szerintem elõbbutóbb koncerten találkozunk!
   
Láma 2004. ápr.. 8.  21:40 4
Klipp
Nos megvallva az õszintét, még így sem volt egyszerû megtalálni a klippet. Nem vettem észre a lap alján a feliratokat, így azt hittem, hogy csak a zenék vannak, ott pedig nem volt más, csak az az egy szám egészben. Végül a fõoldalról találtam egy linket, aztán késõbb rájöttem. Mivel a klippeknél van jópár más is, neki is álltam töltögetni, nem csak a legújabbat... :)

Tetszett a polifonikus csengõhang is, jó ötlet. A honlapotok is profi, kezdem szégyellni magam, hogy még nem ismertelek titeket. De hát ez már meg is változott, úgyhogy ezt gyorsan el is felejtem.

Majd írok, ha megnéztem a klippeket!
   
elevenhold 2004. ápr.. 8.  19:23 3
Szia!

Köszi a dicséretet! A zenekar neve egy alkimista szimbólum (ld. biográfia), angolul nincs sok értelme. Ha nem jut eszetekbe zenekarnév, csapjátok fel az értelmezõ szótárat valahol és bökjetek rá az elsõ szóra (beválik!) A Hóból takaró c. dal (tavalyelõtti) karácsonyi ajándék volt a közönségnek, csak azóta "fennmaradt" a honlapon :) Ha rendelkezel szélesssávú internethozzáféréssel töltsd le legújabb klipet (A párna mélyén) a Letöltés rovatból! CD/kazi kapható a nagyobb lemezboltokban (MCD-ben, MediaMarktban biztosan) vagy megvásárolható kedvezményes áron a honlapon / koncerteken.

Üdv: EH.
   
Láma 2004. ápr.. 8.  13:01 2
Hopp
Hello Hold!

Én eddig nem hallottam sokat az Eleven Holdról, pontosabban ismertem a nevet valahonnan, de fogalmam sem volt, hogy milyen zenét játszotok!

Szóval elvágtáztam az oldalatokra, mivel itt nem volt semmi letölthetõ dolog és meghallgattam pár számból a részletet, illetve a "hóból takaró... nemtudom már mi volt a címe, de a karácsonyról szólt" számot. Na karácsonyi dal sem tetszett még soha, de ez elsõre megfogott, úgyhogy meghallgattam még párszor... :) Najó, tudom, nem karácsonyi dal, na.

Szóval: nagyon egyben van a zenekar, elsõre nem hallottam semmi kivetnivalót, ami tõlem komoly bók. A zene hangulata egészen egyedi, nem is tudnám máshoz hasonlítani. Muszáj lesz amint lehet megnéznem titeket koncerten is!
Lehet kapni a lemezeteket valahol? Még az is lehet hogy kell. Igen, kell!!!

Ja és a zenekarnév is nagyon jó név, ráadásul angolul is értemes szavak...
Nem tudom ki találta ki a neveteket, de küldjétek el a myMusic.hu Törzsasztal zenekarneves topic-jába, hátha van egy jó ötlete nekünk is, épp nevet keresünk!

Üdv!
   
elevenhold 2004. ápr.. 4.  23:08 1
Eleven Hold
Az Eleven Hold zenekarral kapcsolatos hozzászólások helye.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky